19 Септември, 2017 10:02 2 030 2

Задържането на сина на убития във Виноградец било контраудар

  • виноградец-
  • димитър тонкев-
  • лазар влайков

Синът на ресторантьора, убит във Виноградец преди няколко седмици, беше задържан за разпространение на наркотици. В понеделник съдът реши да го остави за постоянно в ареста. Причините – свидетели потвърдили, че Димитър Тонкев им е продавал дрога, а и имало опасност да се укрие.

Семейството на 21-годишния младеж подозира, че задържането му е „наказателна мярка”, взета от бившия вече председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, съобщава Нова тв. С неговия пистолет бе застрелян Тонкев.

Според първоначалната версия спусъка дръпнало 6-годишно момче. Близките на жертвата обаче категорично обвиняват Влайков за случилото се.

Сега сестрата и приятелката на Димитър Тонкев заявяват, че той никога не се е занимавал с търговия с дрога. Изкарвал парите за прехраната си честно – с работа в ресторанта на покойния си баща, както и с полски труд.

Сестрата – Деница Тонкева, каза, че при извършените обиски в дома им и в къщите на приятели на Димитър не били открити никакви наркотици.

Семейството ще обжалва ареста пред Апелативния съд в Пловдив.

„Дано там да има честни магистрати”, каза Деница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Благой

    6 0 Отговор
    Този септемврийски дерибей ще излезне такава миризлива дри*ня че не е истина просто.
    Това определено си е контра-удар...оттегляш жалбата...пускаме момчето...
    Пред време същия номер направиха и на Гриша Ганчев - само дето там ставаше въпрос човека да си продаде част от бизнеса.
    Бойко Бойко - лъжец такъв.....мутренските време се завръщат благодарение на теб самия.
  • 2 UNDERTAKER

    6 0 Отговор
    ЧЕ Е ФЕЙК ТВА С НАРКОТРАФИКА Е ЯСНО, ПРОСТО ИСКАТ ДА ОБЕЗСИЛЯТ СЕМЕЙСТВОТО ОТ КЪМ МЪЖКО ПРИСЪСТВИЕ, НАЙ-ВЕРОЯТНО И АВТОМОБИЛИТЕ СА ЗАДЪРЖАНИ, КАТО "СРЕДСТВО ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО", ИМАЛО ОТКРИТИ И ПАТРОНИ...;-))), ПУШКАЛА ОБАЧЕ НЯМАЛО ;-))) ВЕРНО ЛИ???ЧУДЯ СЕ ДО КЪДЕ ЩЕ СТИГНАТ!Я ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ, ЗАВЪРТЕТЕ ЕДНО КРЪГЧЕ С НЕБРАНДИРАН АВТОМОБИЛ И С КАМЕРА В РЪКА, ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ ДАЛИ ДОМАШНИЯ АРЕСТ НА ВЛАЙКОВ Е ДОМАШЕН!