1 465 1

Нагъл крадец обра жена в дома й, докато приспива детето

Мартин Христов

Млада жена бе ограбена в дома си в столичния кв. "Овча купел" от нагъл крадец, влязъл в къщата, докато тя приспивала 4-годишното си дете.

Обирът е извършен около 21:15 ч. на 16 септември.

На кадрите от охранителните камери се вижда как крадецът отваря заключената входна врата на двора, оглежда спокойно и влиза в къщата, докато собственичката Теменуга Калканова е на втория етаж и приспива 4-годишното си дете, предаде bTV.

"Когато приспах детето, слязох на първия етаж и видях, че ми няма дамската чанта, както и две купи със събрани монети по 1 и 2 лева. Тогава отидох и върнах записите на камерите и видях какво се е случило", разказва Калканова.

Жената вика полиция. Криминалистите извършват оглед и съставят протоколи. Няколко часа по-късно - около 4.30 ч. охранителните камери на къщата на Теменуга Калканова отново засичат крадеца, който се е върнал. На кадрите се вижда, че той е младеж.

Оказва се, че същата нощ са ограбени и нейни съседи, а това не е първият обир в квартала. По думите на Калканова, обирът в съседите й е извършен около 2 часа същата нощ - на 16 срещу 17 септември, като е откраднат телевизорът им.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Еее
    Отговор
    1 12:07  20.09.17
    Работят хората и те хляб трябва да ядат.

Напиши коментар:


Публикувай