Last news in Fakti

21 Септември, 2017 11:05 7 483 34

Цигани пребиха полицай в Айтос

  • цигани-
  • пребит-
  • полицай-
  • протест-
  • айтос

В момента полицаят се намира в отделението по неврохирургия към УМБАЛ - Бургас с тежко комоцио

Цигани пребиха полицай в Айтос - 1
Снимка: Бургас 24

Полицай от РУП - Айтос е бил пребит от цигани, предава "Бургас 24".

В момента той се намира в Айтос, където трябвало да се състои мирен протест в подкрепа на пребития Илиян.

Вместо това от него са разкрити нови зверства, извършени от мургавите жители на града.

Служителят на РУП Айтос, който е бил нападнат от агресивните цигани, се казва Тодор Тодоров.

В момента полицаят се намира в отделението по неврохирургия към УМБАЛ - Бургас с тежко комоцио.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 том без джери

    57 2 Отговор
    много са задружни м....лите за разлика от бъгърете. ЖАЛКО
  • 3 Бате Манчо

    70 2 Отговор
    Хора ! Къде е държавата с правораздавателните си органи ?
    Такава измет трябва да се изтреби !

    Коментиран от #9, #31, #32

  • 4 шофьорът

    64 1 Отговор
    Защо не е стрелял? Законно положение за самоотбрана? А ето Ви и отговора, защото сме българия/нарочно с малко б/, ако бе в Америка да го е застрелял още при първото не подчинение. ВЪЗМУТЕН СЪМ?!
  • 5 123

    53 2 Отговор
    Ако българите отидат да палят катуна на тия мърши ще бъдат закопчани/ бити от полиция и жандармерия.Браво!Спазвайте закона, пазете мангустите, а те да ви пращат в болница.99% от полицайте
    са послушковци и страхливци ,свикнали да се е.ават с нормалните граждани. Нека да ви бият по-често.
  • 6 Вижте ся

    47 3 Отговор
    Това да му е за урок.Следващия път да употреби макарова по преназначение ,а не да лежи в болница с комоцио
  • 7 kralq

    39 5 Отговор
    с такива управляващи като бат ти бойку мафиота който държи главен прокурор и сумати рекитьори и себеподобни мутри , народа няма да получи мисъл за себе си. Събуди се българино или си гний в калта
  • 8 Циганите

    38 1 Отговор
    на сапун!
  • 9 мангасария

    36 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бате Манчо":

    Не се надявай човек, колко примери са ти нужни за да се убедиш? Властите няма с пръст да пипнат мангалите това е даржавна политика, която води до гиноцид над българите. Циганите бият и убиват натед, лекари, учители, полицаи, обикновени хора млади, стари и не получават никакъв ответ, сещай се! Всеки българин, които бие или пък случайно убие мангал, ще бъде съден, като за човек, а за мангалите това не важи те с раждането си са освободени от отговоеност негласно, но 101% сигурно.
    Както е казано "спасението на давещия се е в ръцете на самия давещ се"
    Но цената, която давещия, ще плати е висока!
    Забелязвате ли, как при такива случаи управляващите мълчат даже т.н. "патриоти" да сте чули Бойко Борисов дакаже нещо, а иначе има мнение по всеки въпрос даже без да му го искат, даже от самолети взе да разбира само за циганите мълчи !? Мълчи щот за него това е добър материал, които качествено, ще го преизбере и другия път щот има за "усвояване" още милиони, а с много милиони човек може да отиде в държава, където не са и чували за м....ли и живот да си живее?
  • 10 шшш

    22 2 Отговор
    Няма държава, отдадоха България на консигнация.
  • 11 Темида

    22 1 Отговор
    "мирен протест в подкрепа на пребития Илиян"
    Колко ще е ден-два? Важното е биячите като ги пуснат от съда с условна присъда 3 мсеца и 100лв глоба да няма протести.
    .аси простия народ честно.
    БЕЗНАКАЗАНОСТТА Е ПРОБЛЕМА!!!!!!!!!
  • 12 ааа

    18 1 Отговор
    Надписът над парламента гласи: "Съединението прави силата". Както някой по-горе беше отбелязал - докато те са задружни, а ние не така ще е. Сами сме си виновни, че сме ДОПУСНАЛИ да се стигне до тук. Никой не ни е виновен за нищо.
  • 13 Петко

    18 2 Отговор
    Докато не се потърси отговорност от всички управлявали и управляващи , заедно със слугинажа им от 1989г. до наши дни, ще е така. И по-лошо ще става! Ако се помаем още малко ще изпуснем и последния влак...
  • 14 Калпав Матриал

    13 1 Отговор
    Преди месец имаше полицай пребит в Обзор,после в Търговище без малко,добре,че извадил пистолета(нейсе един да го направи),зачестяват случаите и повече ще стават даже.
    Не,че не им се иска на полицаите,не че не могат,но отгоре ги натискат-не техните началници,а от прокоратурата. Така им нареждат.А на прокурорите-още по-главен им нарежда.

    Коментиран от #15

  • 15 Дедо Грую

    11 3 Отговор

    До коментар #14 от "Калпав Матриал":

    Да -от козяк и брюксел. И те изпълняват , защото ги държат за т_пките с компромати и крадените пари в техни банки.
  • 16 Лупи

    22 2 Отговор
    Кога ще се появи новината, че м....ли са взели служебния пистолет на полицай и са го застреляли? Според мен скоро, натам е тръгнала Боколандия или Боковистан. Все някога на м....лите ще им светне, че никой не смята да ползва оръжие срещу тях и ще им хрумне те да използват срещу нас след, като видят, че няма последици за поведението им. Страшно е когато премиерът ти е мутра, но два пъти по-страшно е когато народа е тъп, като галош. Когато народа е нормален, който и некадърник, мошенник и крадец да му сложиш отгоре той ще го свали и ще си оправи държавата сам.
    Няма оправия за момента.
  • 17 АК 47

    15 1 Отговор
    Стрелба на месо му е майката,ма да видим кога ще се сетите,защото по добре в затвора отколкото под мозайката!

    Коментиран от #18

  • 18 12 ти магнум

    11 1 Отговор

    До коментар #17 от "АК 47":

    МНОГО СИ ПРАВ! И това ще стане ама трябва да дойдат пак братята руснаци тука че да въведат някакъв ред, а те не си поплюват.
  • 19 Random

    10 1 Отговор
    НАПАЛМ !!!
  • 20 ХИТЛЕР

    8 1 Отговор
    Братята роми са задържани за 72 часа съобщи "новинар" .Братята "не роми"...продължават да гледат новините в 20 часа и да цъкат с език...
  • 21 истинските факти

    10 1 Отговор
    Значи, вместо да спорим за глупости, за някакви грипени, трябва да протестираме за РЕАЛНИ РЕФОРМИ в полицията, прокуратурата и съда!
    Тези инстиитуции са неефктивни!
    Пример: Съдиите в ВСС се назначават от партиите???????? Парадокс!? КАк ще съдат политиците, като те са назначени от тях!? Друг парадокс е, че съдиите в ВСС нямат висше образование от Юридическия факултет на СУ, а са с някакви дипломи от университети със съмнително качество, което означава, че едва им трябват дипломи.
  • 22 истинските факти

    11 1 Отговор
    Шеф на полицията е ВОЕНЕН, който си няма на идея, какво се случва в полицията, той не е един от тях и съответно няма нужната квалификация и опит да извърши РЕФОРМИТЕ! Това означава, че властта няма желание да извършва реформи, а назначението е конюнктурно! Щом циганите бият полицаи, какво остава за обикновените граждани, които нямат нито нужните прерогативи, нито нужното оръжие, за да въдворят ред! Това е пародия на държава!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Нафарфорий

    8 0 Отговор
    Ако беше некой негър у сащ ко ли щеше да стане??????????
  • 26 Джон Смит

    5 1 Отговор
    Ама стига вие те не са виновни! Той ги е предизвикал! Не четете ли в Садово учителя е предизвикал ученика и кол в главата! Тука същото! Ама моля ви си, не ги предизвиквайте! като ги видите, празнете джобовете, отваряите дома си, дай те им ключовете за колата си и т.н.
    Напал за тях!
  • 27 flavius

    1 1 Отговор
    ПЕСИМИСТИЧНО-ОПТИМИСТИЧНА ПРОГНОЗА ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ (пророчество с оглед на заобикалящата ни действителност)

    България умира като независима държава, но българщината ще се прероди под сянката на султана. Циганизацията и демографската катастрофа на българския етнос плюс обедняването на нацията не само материално, но най-вече в духовно отношение, скоро ще доведе до логичния край на политическата българска история. Някои казват да съдейства държавата по-активно за получаването на българско гражданство на онези българи от Банат, Украйна, Молдова, Македония и прочие. И какво като им дадем гражданство и ги доведем в потъващия кораб? Попадайки на тази територия сред днешната българска действителност ще загубят за отрицателно време своята патриотична жилка и онзи възрожденски дух, който сякаш е останал все още у тях. Ще се циганизират в ума си, ще прослушат Азис и чалга, ще избягат в западна посока, ще станат подобни на тези българи, които виждаме всеки ден по улиците- бездушевни и отчаяни смъртници, чакащи последния залп на историята. А тя, историята не прощава... малко ли народи са изчезнали, че дори и по-велики от българския, който впрочем в последните 100 години просто показа, че не е конкурентноспособен на своите съседи.
    Въпрос на 10-20 години е циганите да станат пълно мнозинство в селата и малките градове, а български анклави да останат не повече от десетина града като например София, Пловдив, Благоевград, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, С
  • 28 flavius

    2 2 Отговор
    Стара Загора, Плевен, Габрово. Тези градове ще останат подчертано български и ще приютят все по-големия брой българско население, бягащо от малките населени места. Селата и малките градчета ще заприличат на Бангладеш. Ще бъде опасно да пътуваш с междуградския транспорт (ако въобще го има). Ще последва пълен крах на образователната система. Млади учители няма да има, стари също. Никой, завършил педагогика няма да иска да бъде хвърлен на мадраските тигри в малките селища. С циганизацията на провинцията ще започнат и сепаратистки стремления. Българите в Кърджали и Родопите ще помолят Турция да ги подслони под сянката на султана. Единствено Турция може да въведе ред по българските земи и затова много от оцелелите българи ще погледнат за помощ към Анадола. И действително при установяването на турското управление (било пряко или индиректно) тази земя ще процъфти. Циганите, които така безмилостно са съсипали родината ни ще бъдат отстранени като ненужен материал. Изиграли своята деструктивна роля, ще бъдат насърчени да емигрират на запад. Останалите от тях ще служат на турци и българи като обслужващ персонал и ще живеят законно и порядъчно под строгата ръка на султана. С турска подкрепа тази земя ще стане рай... ще се развие земеделието, жп транспорта, туризма и икономически българите ще заживеем по-добре. Да, няма да има България в смисъла на независима държава, но нима сега я има?! Едва ли ще се пеят хайдушки песни, но поне коремът ще е пълен, децата ще играят с
  • 29 flavius

    1 4 Отговор
    Едва ли ще се пеят хайдушки песни, но поне коремът ще е пълен, децата ще играят спокойно навън, а населението ще се чувства достоен член на глобализирания свят. Истанбул ще бъде огромен геополитически център и българите отново ще имат голяма своя общност там, както е било през XIX век. Мечтата на Симеон за единна българо-византийска държава ще се сбъдне, с леки изменения в реализацията на проекта. Затова от една страна можем да кажем, че Турция ще завладее България, но и същевременно България ще завладее Турция. Турците ще казват, че София е тяхна, а българите, че Истанбул е техен. Под реда, наложен от Турция, ще се съхранят остатъците от българския етнос. Защитени от циганския терор и захранени от силната турска икономика, българите ще започнат отново да раждат, да се радват, да творят. Ще се възроди българският дух и България ще оцелее. Не като независима политическа формация, а като духовен субект в тялото на Турция.

    Коментиран от #30

  • 30 Чавдар войвода

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "flavius":

    Тц. Тези мокри сънища няма да се сбъднат. Две-трети от турция ще е Кюрдистан.
  • 31 Хай Ванин

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бате Манчо":

    Циганина е най-верният гласоподавател - няма как да ги пипнат, защото всяка власт зависи от тях!
  • 32 ухаха

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бате Манчо":

    Как къде е държавата? Нали Винету си пише щестици медийно, а той олицетворява в момента държавата като власт? Нека излезе мнозинството от депутатите в парламента, както и префукащата се Либеница с бицепси до небето и да обяснят как така някаква мангалска вандалска орда ще бие невинни хора и дори полицаи и досега няма да е разстреляна?!!! Извикай фукльото Тиква пред медиите на отчет - той е длъжен да дава отчет на нас Българският народ, а не на Уошингтън, Билдербергите, Сорос, Брюксел и останалите му кукловоди! Стига се е фукалявил колко е велик пред журналистките, каквото правеше през всичките си мандати, ами да отговори на тия два простички въпроса....! Олрайт? Нека излезе и Военният министър и да отговори на въпроса - за какъв праз взема заплата той, генералите на хранилка и как така в доклада не се отразява разюзданата битова престъпност и м....сарски своеволия, а все тая Россия им е крива на тия продажни фуражки с лампаси? А иди ги попитай...?
  • 33 Аман вече

    0 0 Отговор
    Докога бе докога ,м...лия станахме вече не българия.
  • 34 Фончо 2

    0 0 Отговор
    Така е, полицаите са по-ниски от тревата, когато става въпрос за цигани, а с възпитани хора се правят на лоши мутри. Статисти!