21 Септември, 2017 15:15 1 611 0

Дядо стана ало измамник, излъга наборка със 17 000 лева

  • дядо-
  • ало измамник

72-годишен варненец е задържан за телефонна измама. Възрастният мъж успял да измъкне от своя наборка 17 000 лева, съобщават от полицията в морската столица.

Около 13:00 часа на 5 септември Н. Н., който е неосъждан, се обадил по телефона на 74-годишна жена от село в община Аврен, представяйки се за комисар от МВР.

Под предлог, че предстои залавяне на телефонни измамници, взел сумата от 17 000 лв, които потърпевшата оставила в торба до контейнер за смет в селото.

Възрастният мъж е задържан за срок до 24 часа, повдигнато му е повдигнато обвинение по чл. 209 от НК. Материалите са докладвани на прокурор при РП- Варна, води се ДП, на Н. Н. е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“.

Работата с лицето продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА