Last news in Fakti

21 Септември, 2017 15:44 2 723 4

Мъж бере душа след побой в Старозагорско

  • чирпан-
  • държава-
  • побой

Задържан е извършителят на престъплението

Мъж бере душа след побой в Старозагорско - 1
Снимка: Личен архив

Полицията в Чирпан задържа 45-годишен мъж, пребил друг в близост до язовир край село Държава, Старозагорско.

54-годишният пострадал е бил открит в безпомощно състояние, с рана на главата, съобщават от МВР. Той е настанен за лечение в болница в Стара Загора, с опасност за живота.

За срок до 24 часа е задържан извършителят на деянието - Н.Т., 45-годишен, от Казанлък. Изяснено е, че след конфликт между двамата, по-младият мъж е нанесъл на опонента си удари с твърд предмет в областта на главата.

Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 33445

    9 1 Отговор
    Ромче ли е чадото ?
  • 2 33455

    9 1 Отговор
    Имам предвид нападателя - ние ли сме го отгледали ?

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ухаха

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "33455":

    Какво значение има ромче ли е, кюмбе ли е или друго чаавето било този? Има значение, че 28 години скапаната държава и ние простия български продажен етнос плащаме данъци на врагове депутати, които толериират подобни добичета побойници...та ченгетата хванат побойника, а магистратите го пуснат. Кой е виновен? - НАРОДНИТЕ "ИЗБРАННИЦИ", които за колосалните пари, които вземат, така и не защиитиха невинни хора, от подобни зверчета маймуни побойници и други изроди. А защо ДАНС не арестува народните ни душмани депутати? А защо Ген. щаб не ги арестува, за да защиити България и народа и от престъпносстта? Ами защото не работят за доброто на тоя народ, просто са си на службичка, правят някаква си дейнност там, но никой не защити тоя отделен невинен човек, който плаща, слугува на мафиоти политици и все ограбван, болен, бит, убиван,... Ето затова няма да се оправи защото нито има заинтересовани българи служители нта власт и постовете от годдини, нито се очертава да се появят такива там. Как да се спре престъпността, когато вн парламента са пресктъпници законодатели?? Ами надолу по веригата....?