Last news in Fakti

21 Септември, 2017 19:31 13 441 8

Надупчиха с куршуми баровското имение на айтоски бизнесмен

  • надупчиха-
  • имение-
  • бизнесмен-
  • айтос

Обстрелваният имот е на Асен Атанасов, който търгувал с контейнери за смет

Неизвестни лица са стреляли по къщата на айтоски бизнесмен рано тази сутрин, предава "Флагман".

Бандитите са открили стрелба с пистолет по оградата на баровското имение.

Луксозната 3-етажна къща се намира на улица "Черно море" в града.

Тя не е в ромската махала, но въпреки това се обитава предимно от заможни цигани.

На улицата гъмжи от луксозни коли и скъпи имоти.

Обстрелваната къща е на бизнесмена Асен Атанасов, който търгувал с контейнери за смет.

Припомняме, че преди по-малко от месец неизвестни откриха стрелба и по лъскавия Мерцедес на друг айтоски бизнесмен Хрисимир Колев, по прякор Кокала.

И до момента извършителите на атаката не са задържани


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 33445

    59 2 Отговор
    Там в Айтос явно държавата трябва да поразбута нещата - да срути некоя друга незаконка, туко виж излезнал и трафик на наркотици, както е тръгнало манговците съвсем ще оклепат нещата и ще влязат в града футболните агитки

    Коментиран от #2

  • 2 Вълковния

    38 2 Отговор

    До коментар #1 от "33445":

    Къде я видя ти тази държава? То държава НЯМА...
    Всичко е далавери!
  • 3 Сиси

    43 2 Отговор
    Глупавата тъпа полиция в още по тъпата ни държава се занимава със нормалните граждани. и данъкоплатци пребива ги до смърт. А Глутницата човекоподобни маимуни. Циганори крадът ток убиват наши съграждани. правят всевъжможни кражби. и далавери бият журналисти. и какви ли не извращения. това ли Българската. държава и закон да се занимава с мирните граждани мразя я тази държава дори научих и децата си да я мразят затова изчезваме като нация всичко свясно заминава тук ще остане само боклука. Полиция Депутати. и. Цигани. да видим кого ще бият кой ще им плаща заплатите. Да не говорим за старини и. пенсии та те тока не си плащат пак ние го плащаме затова нас бие родната полиция дето уж ни пази а тя бие нас Бог да ви накаже цялата полиция и всички които вървят срещу народа си И преди всичкпоБългария за Българите но понеже ние нямаме държава бягаме и търсим спасение другадеБог да Благослови всички българи и да ги пази не от друго а от нашите заптиета и целия боклук който се намира не в тъпата държава а в нашата РОДИНА

    Коментиран от #8

  • 4 гост

    7 0 Отговор
    Търгувал с контейнери за смет пълни с чуден прашец.......
  • 5 Krasimir Velchev

    7 1 Отговор
    В днешна България най- богатите квартали са циганските.Като гледам на снимката къщата на въпросния изрод от Айтос се сещам за един репортаж наскоро по Нова телевизия за махалата на кардарашките цигани в Криводол.Същият разкош и същата наглост.На тези честни ,,труженици,, никой не проверява произхода на имуществото.Прокуратурата в България от 28год. насам перманентно си стои в ,,несезирано,, състояние.
  • 6 boticha

    2 0 Отговор
    Ами ако беше минал през казарма щеше да уцели където трябва,а той ....оградата,язък за барута!
  • 7 Гост

    2 0 Отговор
    Хм ... че кой купува контейнери за смет?
  • 8 111

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сиси":

    С помощи от Брюксел ще им плащат заплатите за да пазят и размножават циганите. не им трябват етнически българи, трябва им територията.