Last news in Fakti

27 Септември, 2017 15:46 3 896 10

Гринго изнудвал бизнесмен, за да връща борчове на Софка?

  • гринго-
  • софи маринова-
  • дългове-
  • изнудване

Фолкпевицата имала 400 бона заеми

Гаджето на Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, е изнудвал бизнесмена от Айтос, за да спаси от фалит фолкпевицата, твърди версията на таблоида "България днес".

Софка натрупала борчове за над 400 бона, показват документи в Търговския регистър. Макар и почти ежедневно да има участия, а хонорарите й да са сериозни, тя вече няколко години така и не може да си върне заемите.

Кредиторите са предприели стъпки за събиране на дължимата сума принудително, съдия-изпълнител е запорирал две фирми на певицата.

От съобщенията става ясно, че към чалгаджийката има поне две претенции. Едната е от банка, на която певицата дължи 302 907 лева кредит, главница, лихви и глоби за забавяне и допълнителни 46 бона такси по дело и разноски към съдия-изпълнителя.

Отделно от това Софи не е върнала навреме и други 30 бона на фирма за бързи кредити. Заедно с адвокатските хонорари, съдебни такси и наказателни лихви към сумата се натрупват и други почти 30 хиляди лева, показват запорните съобщения, цитирани от изданието.

Според юристи съвсем скоро предстои запор и на апартамента в София и къщата в Етрополе, притежавана от певицата. Според запознати процедурата по продажбата на жилището с площ 187 квадрата е възможно да започне до седмици.

Според изданието, Гринго започнал трескаво да търси пари, за да се разплати с кредиторите. В опит да се измъкнат от кризата Софка и Гринго решават да организират концерт в "Арена Армеец". Надеждите им са, че приходите от билети и спонсори ще стигнат, за да се върнат заемите. Повод е 20-годишнината на сцената на Софка. Концертът обаче е чак през декември, а гаранция, че пари ще се изкарат няма.

Така се стигнало до положението Гринго и неговият приятел Стефан Сливков да изнудят айтоския бизнесмен Асен Атанасов. Според прокуратурата, Давидов е рекетирал бизнесмена за 50 000 лева, но след сигнал в полицията двамата бяха арестувани в Айтос.

Самият Гринго заяви в съда, че е станала "обърквация", но районните съдии в Айтос го оставиха в ареста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Григорий

    31 1 Отговор
    хаха голям тарикат се извъди тази тъмнозелената м...ста
  • 2 Хуйман

    15 3 Отговор
    Гринго и играч от много висока класа!Нема да го закачате!
  • 3 ташунко сапа

    27 2 Отговор
    Всеки циганин и всеки тупан е тръгнал да се прави на мутра и да рекетира и бие, кой когото свари и където свари.
    Дано поне го осъдят за рекет и да не излезе от панделата за дълго, иначе няма оправи.
    За съжаление с това управление, не само едните, но другите, България няма шанс да се измъкне от блатото на рекета и корупцията.

    Коментиран от #5

  • 4 бббббб

    16 0 Отговор
    Наближава беднотия.Скоро може да е видим на околовръстното.

    Коментиран от #9

  • 5 Пенчо

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "ташунко сапа":

    Хамав,нали като го набутат в кауша пак е на наша издръжка. А и там нищо няма да му липсва от това което е било навън ,пиене наркотици,телефони,пак ше си върти далаверите.
  • 6 Голям прос

    12 0 Отговор
    Предпочитам да го издържам в кауша. А това че има телефони там плаче за проверка на целия затвор. Боклука мястото му е в боклучарника. Що не стане тракторист ами "певец"
  • 7 1234

    15 1 Отговор
    Тоя цига**н ква мутра може да е?
    мястото му е в дранголника!
    Стига вече небългарите са тормозили целокупния български народ!
    Не ни стигат нашите паразити, ами трябва да търпим и простотията циган**а.

    Коментиран от #8

  • 8 Гост

    0 4 Отговор

    До коментар #7 от "1234":

    Аз пък все си мисля, че най- големия проблем на Чалгария са именно българите.
  • 9 ГОСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "бббббб":

    В Айтос няма околовръстно.

    Коментиран от #10

  • 10 бай Тошо

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "ГОСТ":

    Ще ви направим и околовръстно, другари!