Last news in Fakti

4 Октомври, 2017 10:43 2 456 2

2 години строг затвор за младеж, спал с малолетна

  • малолетна-
  • затвор-
  • 19-годишен

19-годишният и момичето били в приятелски отношения

2 години строг затвор за младеж, спал с малолетна - 1

Районният съд в Стара Загора определи ефективна присъда от две години затвор при първоначален "строг режим" спрямо 19-годишно момче за това, че е осъществил полов акт с лице, което няма навършени 14 години.

Установено е, че момчето и 13-годишното момиче се познавали и били в приятелски отношения. Вечерта между 10 и 11 декември 2016 година малолетната гостувала с баща си в дома на осъдения в село в община Стара Загора. Тогава двамата се усамотили и заключили в отделно помещение, където 19-годишното момче осъществил полов акт с малолетното момиче. На следващия ден момичето съобщило на близките си, които сигнализирала органите на полицията.

Момчето е признало вината си. Изяснено е и че 19-годишният младеж е бил неколкократно осъждан за престъпления против собствеността, като е лежал и в затвора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Темида

    12 0 Отговор
    И в Рим римляните са имали подобни проблеми.
  • 2 Пенислав

    18 0 Отговор
    Тоя е некой малоумен Българин,щом ще лежи в затвора.Виж при братчедите това си е традиция,даже това щеше да е сестра му.