Last news in Fakti

4 Октомври, 2017 15:31 1 913 2

Столичен прокурор с обвинения за кражба на ток и сводничество

  • прокурор-
  • константин сулев-
  • кражба-
  • ток

Сулев има и още едно обвинение – за „свождане на млада жена към съвкупления с три лица”

Главният прокурор Сотир Цацаров поиска отстраняването от длъжност на прокурор от Софийската районна прокуратура, обвинен в кражба на ток.

Константин Сулев е обвинен за това, че от 14 октомври до 31 декември в София е „осъществил неправомерно въздействие върху уред за търговско измерване на електрическа енергия, в резултат на което е създал условия за непълно отчитане на използваната електрическа енергия от него и неговото домакинство”, съобщи Нова тв.

Назначената експертиза е установила разлика от 81 % между реално консумираната електрическа енергия и отчетената от манипулирания електромер.

Сулев има и още едно обвинение – за „свождане на млада жена към съвкупления с три лица”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    13 0 Отговор
    Алооо прокуратурата що мълчи .
  • 2 колело

    12 0 Отговор
    Какъвто началника, такива и служителите...