Last news in Fakti

4 Октомври, 2017 20:44 3 043 1

Рецидивисти издебнаха шофьор на ТИР и му източиха горивото

  • шофьор-
  • тир-
  • гориво-
  • кражба

Двама криминално проявени издебнаха шофьор на ТИР, който е бил спрял на паркинг на АМ „Тракия“, заплашиха го и източиха 200 литра дизелово гориво от камиона.

Потърпевшият водач е сръбски гражданин, а след като го ограбили, нападателите му избягали, пише "Бургасинфо".

За по-малко от едно денонощие криминалисти разкриха и задържаха двамата извършители на грабежа.

Служители на РУ-Сливен и Нова Загора влезли в дирите на нападателите - криминално проявените Р.С., на 30 години от село Блатец и Г.Ц., на 28 години, от Сливен.

С прокурорско постановление на двамата е наложена 72 – часова мярка за задържане, внесено е искане за налагане на постоянното им задържане.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марадона

    8 0 Отговор
    Направоо пишете - роми или цигани откраднаха ............. щот инак ставате като социалистите милардери които крият истините за да не се стигне до голямата истина - тяхната