Last news in Fakti

5 Октомври, 2017 19:14 1 543 3

Радев за обира на банкомат: Чакаме ги да оставят следи

  • дружба-
  • банкомат-
  • обир

"Не е ясно дали са група, но има почерк, който се повтаря, службите работят", коментира вътрешният министър Валентин Радев по повод обира на банкомат в столичния квартал "Дружба" и изрази надежда тези считани за не толкова сложни престъпления да бъдат разкрити.

"Чакаме ги да оставят следи, а те оставят непременно, и това да престане, защото банкоматите ги има навсякъде. Виждате, в столицата го правят, те го правят доста открито, всяко време и дори по светло време. Тая наглост ще бъде, не само това, аз разпоредих лично да бъдат усилени мерките. Отново да направим препоръки и предписания, ние им казваме в МВР, към тези, които охраняват, които поставят камери или някакви други защитни устройства, да не ги разказвам всичките, всичко това да бъде направено съгласно предписанията на министерството, никой да не си позволява да прави по-малки, а след това ние ще ги гоним лошите", коментира Радев, цитиран от БНТ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роман дизел

    4 1 Отговор
    Малеий ,я като теглим заплатката пак остаам следи че земат да ме набедат мене да оперем пешкиро.Утре че кажем на шефо -пара на длан и вуна на мегдан.Банка нема да доближим вече че е опасно за здравето.
  • 2 бббббб

    5 0 Отговор
    Ако ,сами не се издънят полицията няма как да ги хване.Нямат хора с опит и ресурс.
  • 3 Полицай

    4 1 Отговор
    По-добре ги чакайте да се предадат сами,г-н Радев