Last news in Fakti

6 Октомври, 2017 17:04 2 930 14

Заловиха вандалите, хвърляли камъни по влак

  • влак-
  • камъни-
  • кюстендил-
  • вандали

На 4 октомври цигани изпотрошиха шест прозореца на влака, пътуващ от София към Кюстендил

Заловиха вандалите, хвърляли камъни по влак - 1

Властите установиха кои са вандалите, хвърляли камъни по пътнически влак край Кюстендил. Това са момчета на 13 и 15 години от Кюстендил, съобщиха от МВР.

Двамата цигани хвърляха камъни на 4 октомври по влака, пътуващ от София към Кюстендил. Тогава те успяха да счупят шест прозореца. По чудо нямаше ранени. Щетите възлизат на стойност от 12 000 лева.

С момчетата ще работят инспектори от Детска педагогическа стая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асдасд

    38 0 Отговор
    Айде сега обществено полезен труд, докато изплатят сумата. Тамън ще са станали на по 35.
  • 2 JEEP

    48 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: С момчетата ще работят инспектори от Детска педагогическа стая.

    НЕ!
    Момчетата ще работят в тухларната, под надзора на инспектори от Детска педагогическа стая.

    ТОВА Е ПРАВИЛНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ!

    Коментиран от #14

  • 3 Гост

    33 0 Отговор
    12 хилки, при 2.50 на час = 4800 часа трябва да си разпределят младежите.
    Едно време хората с труд се учиха на това което са сега, ама някой са изтървани защото никога не са се трудили за нищо.
  • 4 Стига права и свободи,има и задължения!!

    29 0 Отговор
    Само след месец,два ще повторят наученото върху някой друг влак.Тези разговори с инспекторите са само допълнително натоварване на и без това оглозганият ни държавен бюджет.Те циганите просто си стартират с 12 хилки от джобовете на обикновените българи.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мерник

    24 1 Отговор
    Цигани.... браво, това е правилното обръщение. Преди 30 години за подобно деяние щяха да ги подуят от бой, а после с тях ще работят в трудово възпитателно училище. Ще работят...Не че сега не може, просто ченгетата не обичат да работят за обществото, стачкуват, искат бонуси, пенсии, превилегии. На тях кой да им обясни че полицията не е частна фирма или социално заведение, а отговорност към всички които им плащат незаслужените заплати, на повечето от тях.
  • 7 Гост с име

    17 0 Отговор
    Факти, предложение. Защо на всяка подобна новина не искате становището на бхк? Щото те изглежда не знаят че такива неща се случват и мърдат само ако нещо се случи на циганите.
  • 8 Докогатакабе

    18 0 Отговор
    Е може ли така? Станали мъже за женене, а пък фърлат камъни, водят ги в детска педагогическа стая и пр. ?

    Коментиран от #9

  • 9 Анонимен

    11 0 Отговор

    До коментар #8 от "Докогатакабе":

    Предполагам, че да са били с потомството за да предадат "челен опит"
  • 10 Krasimir Velchev

    26 1 Отговор
    Докога ли,ще плаща грешни пари,тази измъчена и изтерзана държава България.Веднъж е претърпяла материални щети от циганите.След това за капак,ще се изръсят маса пари за психолози и педагози. Колко хубаво би било ако тези ,,специалисти,, можеха да свършат нещо полезно.Досега не е известен случай психолози и пефагози ,да са променили психиката и поведението на някой непълнолетен престъпник.
  • 11 безхаберие

    8 0 Отговор
    Циганите-престъпници разбират само, ако получат наказанието си веднага. Така, както онзи главанак с цигарата на бензиностанцията, когато служителят го напръска с пожарогасителя. Българската държава е най-добре да спре всякакви социални помощи, а децата от гетата да живеят в интернат. Това макар и по-скъпо би дало резултат за изкореняване на това зло - циганската престъпност особено от малолетни.
  • 12 Да ама не

    10 0 Отговор
    В семействата си тези деца от 4-годишни работят крадци и лъжци. Такива са традициите в циганската " педагогическа стая". ТВЪРДА РЪКА, БОЙ И ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД- само това задържа!!! циганската престъпност - историята го е доказала. По нашите земи са вече повече от пет века, но отказват да се социализират ( с редки изключения), живеят "по своите си обичаи" и не се съобразяват с нищо друго ...
  • 13 станчо

    8 0 Отговор
    за тях на 13 вече си голям и можеш да имаш деца и те имат значи може и да бъдат съдени и бити кото големи. точка по въпроса. никаква стая а наказание. кварталните да му повредят бъбреците или черния дроб и да го пускат ще чимее година и ще умре и готовоооо
  • 14 Браво

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "JEEP":

    Това им трябва! Тамън ша се замислят дали да правят толкоз деца