1 361 5

Агресивна циганка псува и кълне директорката на училище, осъдиха я

Мартин Христов

На изключително интересен случай, доказващ докъде е стигнала циганската наглост, попадна Флагман.бг в регистрите на Районния съд в Бургас. Историята на агресивна ромка, която нападнала училищен директор, е шокираща.

Между кориците по делото, гледано от съдия Анатоли Бобоков, стават известни куп шокиращи факти.

Циганка с инициали А.Х.М. е осъдена на глоба от 100 лева заради това, че се нахвърля на училищен директор в Бургас. Случката е от 3 октомври т.г., а името училището е засекретено и не става известно от материалите по делото. По-всяка вероятност е някое от селските школа, тъй като в Бургас няма директорка с инициали И.В.

Детето на наглата циганка било записано в първи клас, но до този момент така и не се появило в училището. На 3 октомври майка му разбрала, че дават подаръци за всички първолаци и буквално си счупила краката, за да ги вземе от училището. Дарът бил от спонсор за всички първокласници и включвал – раница, моливи, цветни бои и други ученически пособия.

Циганката влязла в класната стая и директно взела една раница с подаръци за детето си. Учителката се опитала да я спре, но не успяла.

В този момент срещу нея се изправила директорката, която най-човешки се опитала да обясни, че детето й ще получи подарък, когато тръгне на училище, а до този момент това не се е случило. Нямало и уважителна причина за отсъствието му. Последното отключило агресията в циганката, която скъсала синджира и нападнала директорката.

„Ти ли ще ми казваш, ма! Бела да те удари!”, „к.рва”, крещяла смуглата жена, а след това започнала да кълне на цигански. На място веднага е извикана полиция, а нарушителката арестувана и съдена по Указа за борба с дребно хулиганство. Глобата е символична, защото е първо нарушение и е имало само вербална атака. Друг е въпросът дали ще бъде платена.

В момента обаче се обсъжда промяна в законодателството и подобни глоби ще бъдат плащани с обществен труд.

Бургас / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Митю
  Отговор
  1 15:44  07.10.17
  Един зъб да и остане,и той да и боли!
 • Да ама не
  Отговор
  2 17:47  07.10.17
  99% от циганите кълнат и псуват всеки, който се опита да им направи забележка, а по-голямата част от тези 99% те пребиват. Дори когато са те излъгали или ограбили не са доволни, искат повече и повече. Ако си мълчим ще бъдем унищожени.Трябва да изискваме от държавата всеки ден, всеки час, със всички средства да се обуздае НАГЛАТА ЦИГАНСКА ПРЕСТЪПНОСТ.
 • Красимир Велчев
  Отговор
  3 20:45  07.10.17
  В началото на 19век так.нар.социалисти -утописти са смятали,че ако всичко стане общо и хората заживеят в комуни ,дори природата,ще се промени и морето,ще се превърне в лимонада.Не по-малко илюзорна е и идеята за интеграция на циганите.Перефразирано,една мисъл на Исус Христос,би звучала по следния начин -,,По скоро морето,ще се превърне в лимонада,отколкото циганите ,ще приемат образование и култура от другите народи.''
 • Чавдар войвода
  Отговор
  4 11:44  09.10.17
  В такива случаи, ви досажда циганка, просто кажете на нечовекоподобното-м....л: 'Каквото ми кажеш, да ти се връща тройно-повече." Ще се учудите как ще изчезне, тичайки.
 • анализатор
  Отговор
  5 14:35  09.10.17
  докато мислят как да променят законите циганите ни превзеха с наглост,агресия и какво ли не още

Напиши коментар:


Публикувай