2 620 3

Тест за бащинство може да е в основата на убийството на Каландзакис

Светослава Ингилизова

Нови данни изплуваха около убийството на 62-годишния кардиолог Христофорос Каландзакис от остров Крит. Според роднини на доктора, през последните няколко години брака между гърка и българката не вървял добре и бил придружаван от скандали, пише "Български новини".

Жертвата е имал съмнение, че съпругата му има извънбрачна връзка. Съмнявал се е също и в бащинството на детето като през периоди е настоявал за ДНК-тест, за да се докаже дали той е биологичен баща.

Роднини също твърдят, че 38-годишната българка, с която кардиологът има тригодишно дете, е негова четвърта съпруга и през последните години са живели разделени. Те настояват тест за бащинство да се извърши сега.

Междувременно братът на българската съпруга на Каландзакис е бил изгонен от погребението на кардиолога.

Гърция


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • майна
  Отговор
  1 15:15  09.10.17
  по гръцката телевизия казаха,че са го убили за наследството,и това бил втори опит за убийството на доктора
 • Гост
  Отговор
  2 10:13  10.10.17
  пълна сапунка..... уреден лицемерен брак, извънбрачно дете, любовни връзки, наследство....достойно за сериалче. НО въобще не се и съмнявам, че всичко това може да е истина!!! Жалко , че човека не е направил предбрачен договор. Тази змийъ му изпила акъла. и жалко, че и аз не направих такъв договор.
 • то бива
  Отговор
  3 16:53  10.10.17
  Не се споменава името на полицая от казанлъшката криминална полиция, но Дешка Говедарова се спряга непрекъснато. Кажи й Дешка и повече нищо не й казвай! Случката е толкова долна и отвратителна, че за пореден път ти иде да потънеш в дън земя само защото си българин! Въпросният полицай, защитник на реда и закона, сигурно е ходил да протестира за кубинки и пари, но явно е преценил, че няма да са му достатъчни. Защо да не заграби заедно с Дешка Говедарова и парите на кардиолога! За горкия лекар вече или добро, или нищо! Светла му памет! И все пак, не мога да проумея какъв човек трябва да си, за да седиш на пусия и да дебнеш човека да го убиеш?! Какъв полицай, какъв пазител на реда и законите в нашата държава?! Що за държава е това?!

Напиши коментар:


Публикувай