1 278 1

Издирват мистериозно изчезнал млад мъж във Варна

Мартин Христов

Семейство от Варна издирва безуспешно сина си вече цял месец. Изчезналият е 31-годишен мъж с психично заболяване. Изчезва мистериозно в Морската градина посред бял ден, докато е оставен сам за няколко минути.

От полицията признават, че въпреки издирвателните действия, от мъжа няма никаква следа.

Изчезналият Здравко е болен от параноидна шизофрения и реагира на света по детски. Единствен син на родителите си. На моменти е нормален, в такъв смисъл, че може да се смее, може да разговаря, а в друг момент може и да повишава тон. Не е пригоден към градска среда, към извънградска, както в къщи. Облечен е с фланелка къс ръкав, отгоре риза на квадратчета и с тези кафяви дънки, маратонки сини, кафяви чорапи, обясни пред Нова телевизия Янко Чакъров, баща на изчезналия мъж.

Здравко е висок 186 сантиметра, със светлокестенява коса и кафяви очи. На 11-и септември е обявен за общодържавно издирване, а близките му разпространяват листовки с надежда някой да го разпознае. От полицията уверяват, че многократно са правени обходи в парка. В района няма видеонаблюдение.

Проверяват изоставени сгради, опасни шахти, разпитват скитащи хора.

Всеки, който има информация за изчезналия Здравко или го види някъде, може да сигнализира на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Варна / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • нйк
    Отговор
    1 23:54  12.10.17
    Дано го открият милия цял и невредим1

Напиши коментар:


Публикувай