4 698 5

Гринго в съда: Изкарайте ме от тази дупка (ВИДЕО)

Светослава Ингилизова

Тодор Давидов-Гринго дойде с наведена глава в Районния съд в Айтос, след като последните два пъти буйства в съдебната зала. Гринго беше конвоиран от четирима охранители от Бургас, съобщи "Флагман".

По делото бяха представени нови доказателства, включително и ДНК на Гринго от гнездото за СИМ картата на мобилен телефон, от който има данни, че са заплашвани бизнесменът Асен Атанасов-Ариф и семейството му.

„Искам да се извиня за последния път, когато станаха малко проблеми. Не знаех къде се намирам”, започна Гринго, явно визирайки изблиците в съдебната зала.„Умолявам Ви да ме освободите, да ме изкарате от тази дупка. Асен ми е като баща, а синът му Иван ми е като брат. Невинен съм! Обвиняват ме, че съм излязъл на кафе със Стефан и съм му дал пари назаем. Ако знаех, че ще направи такова нещо на Асен, сам щях да го предам. Животът и кариерата ми отиват по дяволите! Не съм виновен, изгаря ми животът, всичко ми се проваля!”, каза пред съда Гринго.

Прокуратурата, в лицето на Милена Генчева, се противопостави на искането на адвокат Красимир Кацарски за по-лека мярка. Тя уточни, че предстои да бъдат направени още експертизи, които да установят чии са били всички СИМ карти, от които е заплашван Ариф.

Държавният обвинител подчерта, че показанията на Стефан Сливков не разклащат тезата за участие в престъплението на Гринго, а напротив – доказват я. Според прокурора, Сливков не е познавал Ариф и не е знаел кой точно е синът му, за да го заплашва. Явно някой му е дал указания, обясни прокурорът.

Милена Генчева уточни, че е възможно да има и преквалификация на обвинението, явно визирайки стрелбата по палата на семейство Атанасови. За разлика от предните пъти сега в съда не дойде ромската певица Софи Маринова, която е в Германия заедно с майката на Гринго.

Преди минути стана ясно, че Гринго остава зад решетките. Въпреки решението Тодор Давидов остана спокоен, за разлика от предните пъти, когато изригваше в Съдебната палата.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Митко
  Отговор
  1 11:03  13.10.17
  Защо ни занимават с тези м....ли? Да си стои там и толкова. Даже трябва всички други м....ли да ги приберат и никога повече да не ги пускат

  Коментиран от #2

 • Ееее
  Отговор
  2 14:43  13.10.17

  До коментар #1 от "Митко":

  Айде сега глупакът дал минус на Митко , да се аргументира ! Ляля ви..... не е права и майка ви не е права , и вие не сте прави !

  Коментиран от #5

 • Антон
  Отговор
  3 15:00  13.10.17
  Всеки от тия мъжкари ,няма значение каква на националност , като попаднат там стават големи женчовци ! То не е хленчене, не е чудо . А бе малоумник , що си мислиш ,че си много важен и недосегаем ! Ами щото царува уникална безнаказаност и корупция ! Продажна нация и управляващи ! Всеки дрисльо с повече от два лева в джоба става тарикат ! Ще буйства в съда !
 • Пумия
  Отговор
  4 18:06  13.10.17
  Абе циганския къде иска да го настанят в японския ли?!!да гние там!!
 • Българин
  Отговор
  5 19:32  14.10.17

  До коментар #2 от "Ееее":

  Вече са два минусите,тоест м....лите.

Напиши коментар:


Публикувай