13 Октомври, 2017 13:29 3 997 13

Жената, родила в парк е учителка, бебето е удушено с ръце

  • жена-
  • бебе-
  • труп-
  • кола-
  • венелина петкова

34-годишната учителка Венелина Петкова от ОУ "Климент Охридски" в Горна Оряховица е родилката от парка. Бебето й е открито удушено в багажника на семейната кола

Вчера в 18.20 часа в Районното управление на полицията в железничарския град е получен сигнал от местната болница за приета родилка без бебе. Гинеколозите съобщили, че жената е родила същия ден. Криминалистите са започнали разследване, като малко по-късно пред хранителен магазин е установен съпругът на родилката, а в багажника на семейния автомобил е намерено тялото на новородено момченце. Аутопсията показала, че то е родено живо, а след това е удушено с ръце.

Родилката Венелина Петкова е учителка в Основно училище „Климент Охридски“ в Горна Оряховица, съобщи „Труд“. Тя е приета в болницата с обилен кръвоизлив. С пациентката се заела дежурната лекарка д-р Димитринка Димитрова.

„Още при прегледа установих, че има раждане. Жената обаче твърдеше, че не е била бременна и не е раждала. Направен и бе видеозон и ясно се видяха остатъци от плацента и че виси пъпна връв. Категорично бе, че се касае за раждане на доносено дете. Тя обаче продължи да настоява, че не е родила и се наложи да уведомим полицията. Бебе в болницата не сме виждали и не знаем къде и как е родила. Това ще изясняват прокуратурата и полицията“, коментира д-р Димитрова.

Венелина Петкова е настанена в акушеро-гинекологичното отделение, а пред вратата на болничната стая й дежурят полицаи.

Когато криминалистите попитали 34-годишната учителка какво е станало с детето, горнооряховката разказала, че е родила в парк мъртво бебе, а след това е сложило трупа му в чанта, която е в багажника на колата. Предполага се, че е имала намерение да зарови на тайно място безжизненото тяло на момченцето.

Учителката твърдяла още, че съпругът й не знае за бебето. Семейството имало три други момчета. Четвъртото обаче се оказало нежелано и майката казала, че е крила от близките си, че носи дете. И понеже била пълничка, никой не заподозрял, че е бременна. Освен това до последно тя ходела на работа.

По случая е започнато досъдебно производство за убийство, извършено от майка върху рожба във време на раждане или веднага след него. То е под наблюдението на Районната прокуратура в Горна Оряховица. Работата по изясняване на случая продължава.

Съпругът на Петкова тепърва ще бъде разпитван. Разпоредени са и множество експертизи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    23 2 Отговор
    Изроди ! До живот в Сливенския !

    Коментиран от #6

  • 2 незнайко

    17 3 Отговор
    Ето такава информация не трябва да се пуска в пространството. Учителските заплати са ниски и виждате до какви аномалии водят!!! Един аборт не могат да си платят, да не говорим за раждане в клиника!!!
  • 3 Словашки тираджия

    14 3 Отговор
    Това нищо не е, още какви неща ще видите в резултат на управлението на Боко тиквата! Това е само началото.

    Коментиран от #10

  • 4 Анонимен

    11 3 Отговор
    До незнайко :
    Според теб , колко трябва да е заплатата за некачествена работа ?
    Виж колко са неграмотните ученици - учителите носят ли отговорност за нарастващата неграмотност ? Не ! В същото време учителските заплати се увеличават : Некачествена работа- високи заплати ! Това не е ли парадокс ?

    Коментиран от #7

  • 5 ззз

    9 0 Отговор
    Няма пари за презервативи? Или просто е била тъпа и не знае как става?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Патриот

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    Същото е и в съдебната система. Ето парламента пак им увеличава парите.
    На какво отгоре е въпроса?
  • 8 Stefko 88

    1 5 Отговор
    И понеже била пълничка, никой не заподозрял, че е бременна......

    Леле ! На тоя бидон му викате пълничка? Направо си е тюлен! Като видя такава казвам : баааа си мамата с к'ъв акъл са го изтричали това бе ? Имам един познат само такива китове търкаля и ми вика един ден , че като пребориш веднъж мечка сърничките вече не са интересни ха ха ха.
  • 9 Голям прос

    6 0 Отговор
    Тъпа патка! За контрацептиви не е ли чувала. Като не го иска да го даде за осиновяване. Сега да ходи в Сливен на почивка. УЧИТЕЛКА!!!
  • 10 питащ?

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Словашки тираджия":

    Защо , ако бяха комунистическите наследничета нямаше да има никакви престъпления ли.Че нали тогава мутрите се срещаха с вътрешния министър да ги усмирява.Или не помниш?

    Коментиран от #11

  • 11 Той

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "питащ?":

    А кой беше тогава главен секретар-или не помниш?
  • 12 Нина Македонска

    3 0 Отговор
    Още по лошо че е учителка да извърши грях върху своето дете,какво остава за чуждите.Има хора който с години се молят да имат деца,а тя убива своето доносено.Няма оправдание за това Зло! Миличкото да почива в мир !
  • 13 киро

    1 1 Отговор
    В затвора до живот !