16 Октомври, 2017 09:55 1 373 4

Алармираха за незаконни кучешки боеве

  • кучешки боеве-
  • шумен-
  • закрила на животните

За незаконни кървави боеве с кучета сигнализират от организация за закрила на животните. Като организатор на незаконната дейност те посочват Станчо Димитров от Шумен.

В профила на мъжа в социалната мрежа допреди часове е имало десетки снимки, документиращи извращенията, извършвани с четириногите. Сега обаче профилът му е заключен, а снимките вероятно са изтрити.

"Това се случва тази нощ в или около Шумен! Някой познава ли тези изроди? Някой има ли информация за тях и за случващото се? Някой от Шумен може ли направи нещо? Снимките с кучетата, които се разкъсват в момента са отпреди час", уточняват от организацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КостаТрифонов

    2 2 Отговор
    И след няколко дни ще напишете статия:
    Днес 9 годишно дете беше нахапано в парка рано сутринта,на детето са мапутирани два крайника и едно око...
  • 2 зрител

    5 3 Отговор
    Културата на един народ се определя и от отношението му към животните и природата. За съжаление не можем да се похвалим с добро отношение. Не че няма защитници, но като цяло нещо никак не ни достига, дефицит на хуманност лъха отвсякъде, включително и от отношенията ни помежду си. Лекари отказват да помогнат на пострадали хора, те пък ги бият и това не е всичко. Например в сутрешното женско предаване по Нова тв се включи "половинката" на водещата Гала. Нахален до безобразие. Предаването е женско и то до такава степен, че граничи с тъпотия, типично женска. Появата на тази "половинка" е повече от неуместна, да не говорим за апетитите му да направи ловджийско предаване, в което да показва ловни трофеи. Сигурно има жени ловджийки, но са малко, идеята е отвратителна не по-малко от нахалника, който се включи в това предаване крайно неуместно. Има нещо крайно неприятно и убиващо всякакво желание да бъде гледано след появата на този човек.

    Коментиран от #3

  • 3 Читател

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "зрител":

    От къде , къде отидахте...(„ На кафе ”).
    Иначе коментарът Ви е абсолютно точен!
  • 4 Антонн

    0 0 Отговор
    Такива изверги трябва да ги хвърлят на кучетата,тях та ги разкъсат.
    Това е животинка и то душа носи,да гледаш как се избиват трябва да си долна утрепка.
    Нещасници всичко се връща.