6 167 4

Пловдивска танцьорка на съд за наркотрафик

Даниела Г. и приятелят ѝ Херберт Качмарчик внесли кокаин и пет килограма екстази у нас

Константин Карагьозов

Пловдивска танцьорка и нейният приятел - холандец, се изправят пред пловдивския съд. Даниела Г. и Херберт Качмарчик са обвиняеми за вкарване на кокаин и пет килограма екстази през границата на обща стойност от 126 777 лева, информира TrafficNews.

На 27 ноември 2016 г. обвиняемият Качмарчик бил в град в Нидерландия, където натоварил лек автомобил, марка "BMW 6" на микробус с платформа, шофиран от български гражданин. Колата трябвало да бъде доставена на адрес в България. По делото е установено, че горепосочените наркотични вещества били укрити в технологични кухини под предния капак на колата в черен сак и два пакета.

Шофьорът на платформата не е бил запознат, че в автомобила се транспортират наркотични вещества, нито е проверявал за наличието на такива.

По указание на Даниела Г. той трябвало да закара колата до Пловдив. След като влязъл в България, през ГКПП-Дунав мост, водачът отишъл с автомобила първоначално до Кубрат, след това до Бургас и на 1 декември 2016 г. го предал на двамата обвиняеми в Пловдив.

На същата дата те били задържани от органите на МВР. При извършени претърсвания в автомобила и апартамента, където двамата обвиняеми живели, били иззети наркотичните вещества.

Двамата обвиняеми са с взета от съда мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Летящия Холандец
  Отговор
  1 10:28  17.10.17
  Тоз от кой район на холандия е че името нещо !!!
 • 2 10:47  17.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • майна
  Отговор
  3 15:25  17.10.17
  със танци малко нанагорно и идва да си вади хляба
 • Уйо
  Отговор
  4 17:50  15.11.17
  Са...ще ми танцува на кожения пилон...!!!

Напиши коментар:


Публикувай