18 Октомври, 2017 22:03 3 641 21

Шивачка спи с пушка. Отива в затвора

  • шивачка-
  • петрич-
  • автомат

Присъдата подлежи на протестиране и обжалване пред Окръжен съд – Благоевград в 15-дневен срок

Районният съд в Петрич бе безкомпромисен към петричанка, работеща в шивашка фирма в града. Това съобщи "Струма".

Младата жена си лягала всяка вечер с американска пушка, скрита под леглото ѝ. След сигнал, полицията в южния град направила обиск в жилището и под спалня (матрак с повдигащ механизъм) открили едноцевна ловна пушка (ловен автомат) с калибър 12х76мм, американско фабрично производство, без да има за това надлежно разрешение.

За това деяние Районният съд в Петрич наложи наказание на жената, работеща като шивачка в гръцка фирма "Лишаване от свобода" за срок от 1 година.

Съдът отнема в полза на държавата вещта, предмет на престъплението - едноцевна ловна пушка, американско фабрично производство, която да се изпрати на служба “КОС“ при РУ на МВР – Петрич за разпореждане по надлежния ред.

Присъдата подлежи на протестиране и обжалване пред Окръжен съд – Благоевград в 15-дневен срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    81 1 Отговор
    Олигофрени !!!
  • 2 НАТО ВЕЦ

    93 1 Отговор
    Малий, къв престъпник са фанали!?
    Тя жената сигурно заради "стабилната държава" спи върху пушката?
    И защо я наказват? Пушката е американска, не е руска. Жената е геостратегически правилно ориентирана.
  • 3 държавата на НЕвъзможностите

    81 1 Отговор
    Тая жена за да спи с пушка под леглото е щот живеем в хубава държава...м...ли ич даже не изнасилват и бият, крадци не налазват докато хората спят, полицията пази, герб гази....чудна страна !
    Само в тая държава м...ли могат да убият и бият и да не ги лови съд и присъда, а някой, че спи с пушка в затвора !?!?

    Коментиран от #4

  • 4 НАТО ВЕЦ

    99 1 Отговор

    До коментар #3 от "държавата на НЕвъзможностите":

    Явно проблемът е че "спим" с пушки под леглото.
    Вероятно трябва да се "събудим" с пушки в ръцете.
  • 5 Патриот

    68 1 Отговор
    На крадливата циганска сган трябва да е осигурен пълен комфорт и безопасност при кражбите, убийствата и изнасилванията. Иначе може да искам обезщетения за трудова злополука. Женицата едва ли сип с пушка от любов към оръжието.
    Гарантирано от ГЕРБ!!!
  • 6 Пазарен Либерализатор

    77 1 Отговор
    Установеното престъпление е изключително обществено опасно, при възникнала непосредствена заплаха за живота на обвиняемата тя би могла да окаже съпротива с незаконно притежавано огнестрелно оръжие и да нарани и дори убие заблудил се в жилището и наркоман или швед.
  • 7 аххха

    12 0 Отговор
    ахахахх
  • 8 Хмммм

    46 1 Отговор
    За пореден път се убеждавам, че живеем в Абсурдистан!!! Браво на съдебната система определено си вършат работата!
  • 9 Али баба и 240 ,,ангелчета"

    60 1 Отговор
    Хванаха хиляди бандити с автомати,пистолети,бомби и противотанкови снаряди,но нито един не беше осъден и сега тази женица ще плати за всички маймуни в ,,правосъдната ни държава,,Който няма пари и връзки е обречен в Мутраландия....
  • 10 ВФЦ

    35 1 Отговор
    Това е като наказание че не си е взела скъп адвокат, получила е стимул от държавата...
  • 11 ОтличникаОтПсиходиспансера

    33 0 Отговор
    Само не ми казвайте че в шведската махала всичкото оръжие е законно притежание. Колко шведи арестувахте и пратихте в затвора за незаконно притежание на огнестрелно оръжие ??????????????А тази шивачка е споделила на " приятелка " за пушката.Само от приятел става качествен предател ....

    Коментиран от #16

  • 12 Един

    20 0 Отговор
    ..."след сигнал" ... направили обиск!
    Кой ли пишман мераклия ( за секс разбира се ) е предизвикал момето да се въоръжи , щото нахалници много дето не чуват!
    А и да се е оплакало момето на полицията --- те пък както ще се трогнат !!!
  • 13 Ицишето

    20 1 Отговор
    От хубаво жената не спи с пушка.как може да я затворите никой не Е застреляла.Пуснетия .само по сигнали можете да ходите но сами нищо не можете да разкриете
  • 14 gost

    12 2 Отговор
    На шивачката сигурно няма да й разрешат, ако поиска разрешително за оръжие.
    На депутати, кметове - няма да откажат. Техните жалки животчета са по-ценни.
  • 15 гост

    24 0 Отговор
    Съдята не е нормален, явно защитава циганите. Жената няма от нищо да си ляга с пушка. Сигурно, защото е щастлива, чувства се безопасно и защитена от органите на реда. Защо циганите, които нападат полицаи и ги пребиват получават условни, а жената понеже държала пушка, без да я използва, ефективно в затвора. Тя не е извършила престъпление, нито е действала в ущърб на някой друг, нито измамила някой друг. Прокуратурата да се самосезира и да не вършат глупости, за такива хора са условните присъди, а за истинските престъпници ефективните. Защо трябва да се продължава с това изкривено разбиране у нас?
  • 16 гост

    14 0 Отговор

    До коментар #11 от "ОтличникаОтПсиходиспансера":

    И то работеща жена, не е на помощи. Кой знае каква драма има, за да се въоръжи, я бивш, а мераклия настоящ, я драма от детството. МВР какво прави при оплакване? Видя се, че нищо. Колко случаи има на жени, които са се оплакали многократно, а после са били тормозени, малтретирани, пребити и дори убити от бивши? Доста са и МВР нищо не е направило по случаите им преди да станат жертви. Е за какво е МВР тогава? Явно за да вкарва нормалните хора в затвора. Може да я сложите в една килия с бабата, която арестувахте за притежание на домашна ракия. Идиоти.
  • 17 незаконно жив

    15 0 Отговор
    Жената решила да се пази от ,,стабилността в държавата "...върши работа на ченгетата които Боко ги е пратил да събират кинти от пътищатата вместо да пазят гражданите и домовете им ...В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗА ДА ОЦЕЛЕЕШ ТРЯБВА ДА НАРУШИШ ЗАКОНА ..ПО ДОБРЕ НЕЗАКОННО ЖИВ ОТКОЛКОТО НЕЗАКОННО УМРЯЛ ..Сега някой от управлявашите ще се снабди с американска ловна пушка почти без пари на вътрешен търг който провеждатсамо за себе си МУТРОТИКВЕНСКА ДЪРЖАВА
  • 18 Далайлама

    6 1 Отговор
    Бог създаде хората но Колт ги направи равни !!!
  • 19 Дедо да подскаже

    7 0 Отговор
    Бог създаде хората но Колт ги направи РАВНИ !!!!
  • 20 Гост

    1 1 Отговор
    Жената е фетишистка, т.е. болна е, а заболяване не подлежи на съдебно преследване! Кой "квалифициран" адвокат е защитавал тази женица?!!
  • 21 Роман дизел

    0 0 Отговор
    Остаите женицата намира . Мойта комшикя ако ви подаде сигнал че додете ли да ми земете пушката калибър ф50 че не съм я регистрирал при нея.