1 833 2

ГДБОП удари митницата в Малко Търново

Спецполицаите са започнали акцията призори

Дури Денчев

Акция на ГДБОП се провежда в Митница Малко Търново.
По неофициална информация операцията е срещу корумпирани митничари от пункта. Спецполицаите са започнали акцията призори.
Все още няма данни за арестувани служители или конкретни подробности за разследваната схема.
Запознати припомнят, че през Митница Малко Търново минава контрабандата на фалшиви марки на дрехи. Те се товарят в Истанбул и Одрин в автобуси и микробуси, които пътуват за Румъния, Молдова, Украйна и Русия.
През последните месеци ГДБОП проведоха няколко показни акции на митниците в Капитан Андреево, Лесово, Варна и Дунав мост. Все още обаче не са внесени конкретни обвинения по проведените операции, твърдят запознати.
Неофициално се говори, че нелегални имигранти се опитват да минат границата, скрити в автобуси. Това ставало срещу заплащане.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ат ааааака !!!!
  Отговор
  1 11:35  19.10.17
  Вие открихте Америка. Там Румънските и Молдовски бусове стържат асвалта от натоварена стока.Това го знаят всички шефове на митница Бургас, но 2000$ са си 2000$ на бус.
 • Радо
  Отговор
  2 21:33  19.10.17
  Всеизвестно е, че митниците пълнят черната каса на управляващата партия в момента - която и да е тя....явно въпросната митница не се издължава редовно пред сивия кардинал, който ходи ежеседмично да я разтоварва, или се правяат нещо на ударени, че оборотът бил малко, и съответно крадат повече за себе си без да се отчетат в София..... и затова са я ударили с държавната бухалка ГДПОП.

Напиши коментар:


Публикувай