1 090 4

Пуснаха полицейския шеф, обвинен, че помага на телефонни измамници

Преди седмица Стоян Павлов беше задържан с подкуп от 300 лева

Пуснаха полицейския шеф, обвинен, че помага на телефонни измамници
Снимка: TrafficNews
Константин Карагьозов

Пловдивският апелативен съд освободи от ареста Стоян Павлов, началника на „Охранителна полиция“ в Трето РПУ в града, който беше обвинен във взимане на подкуп и неизпълнение на служебни задължения.

Павлов беше задържан преди седмица за подкуп от 300 лв., който според обвинението е взет от телефонни измамници. Полицейският служител беше обвинен и за друго деяние – знаел е за схемата на измамниците, но не е предприел нищо, за да я прекрати.

Съдът сега обаче прецени, че от предоставените доказателства не може да се направи обосновано предположение, че Павлов е взел подкуп.

От предоставения видеозапис от камерата на входа на полицейското управление не става ясно кой е дал пари и дали въобще са били дадени. На записа се различават силуети, но не и конкретни лица.

Според магистратите няма опасност Павлов да се укрие или да извърши друго престъпление.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Zax
  Отговор
  1 17:11  19.10.17
  Е как да не го освободят. Техен човек е все пак. Вземе да се разпее в ареста. Кой знае колко магистрати ще оттекат.
 • Реалист
  Отговор
  2 17:50  19.10.17
  Няма такава държава ...
 • гост
  Отговор
  3 19:55  19.10.17
  Ей защо продължават тези престъпления. А жената, която спи с пушка от страх, я вкарват в затвора. Този помага на хора и е активно замесен в схемата, която разбиав животите на сотици възрастни хора, а го пускат. Навремето така пуснаха убиец на трима волейболисти въпреки многобройни свидетелски показания, записи и днк понеже съдийката не можела да повярва, че е възможно да нанесеш 3 удара за 4 секунди. Български абсурд.
 • Неграмотници
  Отговор
  4 23:00  19.10.17
  Ма те реално нямат НИЩО срещу него.

Напиши коментар:


Публикувай