Last news in Fakti

19 Октомври, 2017 16:37 1 409 4

Пуснаха полицейския шеф, обвинен, че помага на телефонни измамници

  • стоян павлов-
  • телефонни измами-
  • полиция-
  • пловдив

Преди седмица Стоян Павлов беше задържан с подкуп от 300 лева

Пуснаха полицейския шеф, обвинен, че помага на телефонни измамници - 1
Снимка: TrafficNews

Пловдивският апелативен съд освободи от ареста Стоян Павлов, началника на „Охранителна полиция“ в Трето РПУ в града, който беше обвинен във взимане на подкуп и неизпълнение на служебни задължения.

Павлов беше задържан преди седмица за подкуп от 300 лв., който според обвинението е взет от телефонни измамници. Полицейският служител беше обвинен и за друго деяние – знаел е за схемата на измамниците, но не е предприел нищо, за да я прекрати.

Съдът сега обаче прецени, че от предоставените доказателства не може да се направи обосновано предположение, че Павлов е взел подкуп.

От предоставения видеозапис от камерата на входа на полицейското управление не става ясно кой е дал пари и дали въобще са били дадени. На записа се различават силуети, но не и конкретни лица.

Според магистратите няма опасност Павлов да се укрие или да извърши друго престъпление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Zax

    14 0 Отговор
    Е как да не го освободят. Техен човек е все пак. Вземе да се разпее в ареста. Кой знае колко магистрати ще оттекат.
  • 2 Реалист

    12 0 Отговор
    Няма такава държава ...
  • 3 гост

    8 0 Отговор
    Ей защо продължават тези престъпления. А жената, която спи с пушка от страх, я вкарват в затвора. Този помага на хора и е активно замесен в схемата, която разбиав животите на сотици възрастни хора, а го пускат. Навремето така пуснаха убиец на трима волейболисти въпреки многобройни свидетелски показания, записи и днк понеже съдийката не можела да повярва, че е възможно да нанесеш 3 удара за 4 секунди. Български абсурд.
  • 4 Неграмотници

    1 0 Отговор
    Ма те реално нямат НИЩО срещу него.