1 582 7

3-годишно дете пафка марихуана

Стефанаки Йоанис

Социалните мрежи прегряха от снимка на 3-годишно момиченце, което пафка джойнт. Потресаващият кадър качил на стената си във Фейсбук един от добре познатите любители на дрогата в крайдунавския град Богомил Илиев, популярен сред местните с прозвището си Боко.

На нея ясно се вижда, че в някаква мизерна стая, натъпкана с боклуци, детето е захапало ръчно свита цигара, която най-вероятно е с марихуана. Всъщност профилът на 22-годишния циганин е най-безцеремонна реклама на кефа и ползата от употребата на наркотици. Той самият се е щракал много пъти докато си свива марихуана и пуши. И се представя като човек, който обича трева и сгодна жена, пише в. "Монитор".

А преди около три седмици Боко заяви за вестник „Козлодуй днес”, че според него отглеждането и употребата на канабис в България трябва да се легализира като призна, без да се притеснява, че той редовно употребява трева. „Понеже сега е незаконно, ако се легализира, ще е много по-добре. Пуша, когато имам каквито и да било болки. Много пъти съм пушил заради това, че съм си чупил ръцете два-три пъти и тревата успокоява болките. Когато съм нервен, за премахване на напрежението и заради ей такива работи пуша“, казва пред медията Боко.

А след това допълва, че има и хора, на които това не им понася: „На някои хора, като пушат трева, им влияе като паника, като параноя, разбирате ли, не им понася на всички хора”, разкрива познавачът. После споделя, че „по другите държави съществуват така наречените кофи шопове, които са легализирани и можеш да си пушиш. То е място за легална продажба на леки наркотици, такива като марихуана и хашиш”. А на въпрос, какво би направил, ако намери поле със засадено канабис, той отговаря: „Ако открия ливада, засадена с канабис, какво ще направя ли?! Хм… Ще я обера, стига да няма охрана и да няма хора”.

Досега последователите на Боко в социалната мрежа и органите на реда, явно не са се впечатлявали от това, че той публично изразява влечението си към наркотиците. Но след публикуването на снимката с малкото момиченце с цигара в устата, Фейсбук изригна с лавина от гневни коментари.

В някои от тях се твърди, че Боко и брат му не само пушат, но са и дилъри на дрога и е крайно време полицията и прокуратурата да се самосезират. Това явно е стреснало Боко. Постът му с момиченцето от вторник вече не е видим на стената му. Но има хора, които са направили скрийншот на екрана и разпространяват снимката.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Макаренко
  Отговор
  1 09:13  20.10.17
  Ей,до там ли стигнахме да ни учат цигани-наркомани?
 • Кавал
  Отговор
  2 09:14  20.10.17
  Бокооо ,мноу си прост ....за да се легализира требе първо да се декриминализира !Тъй че гат стане туй ние няма да сме живи хихихих
 • Олигарха
  Отговор
  3 09:30  20.10.17
  Добре, че има план за вкарване на циганския език в училищата, за да можем и ние да се обогатим най-сетне от тази пребогата култура! Ще го търсите Тодор скоро със свещ, ама няма да го има!
 • Бат Саше
  Отговор
  4 09:39  20.10.17
  Пушете марихуана, дишайте лепило, каквото щете правете....само мрете!!! Че много станахте бълхите!
 • Докудоку доктор
  Отговор
  5 12:41  20.10.17
  Хай, може и малкото кюмурче да го боли вее, главата - учило го е татко му да чите, да пишии до късно веее...Ай стига и вие - то за медицински цели веее, не за друго веее. Той тати и нокът да му се счупи - дърпа смукача и хоп - ЧУДООО ! :) :) :)
 • Тост
  Отговор
  6 15:35  20.10.17
  Стефанаки, цигарата не е запалена бе!
 • кучето шаро
  Отговор
  7 13:48  22.10.17
  Къде се намира крайдунавския град Богомил Илиев ?

Напиши коментар:


Публикувай