Last news in Fakti

20 Октомври, 2017 11:19 3 234 11

Пешеходци, пресичащи на червено, скочиха да бият шофьорка на такси

  • пешеходци-
  • побой-
  • шофьор-
  • такси

Здрав екшън се разигра късно снощи на кръстовището на подземната улица - и ул. "Христо Ботев" в Бургас. Двама пешеходци - мъж и жена на средна възраст, скочиха на шофьорка на такси, която за малко не ги ударила, докато пресичат на червено. Това съобщава свидетел на грозната сцена, цитиран от Флагман.бг.

"Около 20:00 ч., докато чаках автобуса на спирката на НХК, чух крясъци и настана голяма суматоха. Първоначално си помислихме, че е блъснат пешеходец, защото таксито спря по средата на пътя - на ул. "Христо Ботев" в посока гарата.

Оказа се, че двама пешеходци пресичали на червено, когато шофьорката на жълтата кола за малко не ги ударила. Тя спряла последния момент и успяла да предотврати тежък инцидент. Тогава обаче мъжът стана много агресивен, почна да рита по колата и да псува шофьорката", разказва очевидец.

Водачката не могла да преглътне обидите и слязла от автомобила да се обяснява на двамата пешеходци и че не вината е нейна. Агресивният мъж обаче още повече побеснял и почнал да блъска шофьорката на таксито.

"Добре, че наоколо имаше много хора и успяха да реагират, в противен случай пешеходецът щеше да пребие жената жестоко, която след като ги усмириха, се качи в колата и тръгна в посока гарата", обяснява свидетелят. Целият екшън продължил само няколко минути, но причинил сериозно задръстване на натовареното кръстовище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лол

    25 1 Отговор
    тия бургаски батки са големи филмари, сигурно е почнал с оня бургаски акцент "ко прайш ти уее, глеиш ли ке караш уее"

    Коментиран от #4, #5

  • 2 MasterBoy

    3 0 Отговор
    Имало ли е "здрав екшън" или не е имало?
  • 3 gost

    22 2 Отговор
    Трябва да ги осъдят тия пешеходци, за да се научат къде да пресичат
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ЮЕИ

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "лол":

    Изби рибата с акцента :D :D :D
  • 6 Бай Благой

    9 0 Отговор
    Не стига че са виновни ми скачат на бой....
    За съжаление такива идиоти могат да ти почернят живота ако ги блъснеш.
  • 7 Бургазлия

    1 1 Отговор
    Нормално за Бургас. То тук други новини няма ,само крими.
  • 8 ОЩЕ ЕДИН ОТ БУРГАС

    8 0 Отговор
    АЙДЕ..АЙДЕ....ВСЕ БУРГАЗЛИИ И ВСИЧКИ ОТ МОРЕТО ВИ СА КРИВИ......ТО ПЪК МАЙНА ТАУН (ПЛОВДИВ)ИЛИ ШОПИТЕ СА СТОКА.......
    И ТАМ ИМА ЛА****РИ.....ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА....БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТКЪДЕ Е...
    В СЛУЧАЯ ТЕЗИ ДВАМЦАТА ДЕТО СА ПРЕСИЧАЛИ НА ЧЕРВЕНО И ТРЯБВАЛО ДА БЪДАТ ПРЕГАЗЕНИ ЗА НАЗИДАНИЕ.....
    ПЪК И ЕДИН ЯК ПЕРДАХ ДА ИМ ХВЪРЛИ ЧОВЕК ,НА ДА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛЪТ В ГЛАВИТЕ
  • 9 така трябва

    1 0 Отговор
    Бой, само бой и много бой.
  • 10 100 кила

    2 7 Отговор
    Няколко пъти съм бил в сходна ситуация, кола не спира на зебра. Плюя на стъклото, ритам фарове, къртя огледалата, опитвам да отворя вратите, ама все са заключени. Отивам да зема камИк да троша стъклото и отпрашва гадината. Един го гоних 300 метра на спринт - знам че ще го хване следващия светофар. Голям кеф е, седи вътре и се е на.рал, а аз вършея и правя сеир. Сега зимата слагам и кубинките и само чакам шоферчета с амбиции.

    Ни един не е слязъл
  • 11 коце

    3 2 Отговор
    Попадни на мен следващия път и ще береш ядове, ще бегаш на обратна посока. Аман от комплексари - големи биячи станахте мишоци само в интернет сте силни на приказки в реалния живот се на.ирате.
    Ще риташ коли - ще гониш :) - аре бе ти голема сила си бил.
    Явно караш само колело щом не те дразни как 100 часа се пресича на зебра, вървят бавно и с гордо вдигната глава 100 часа минават. А то час пик всеки бърза за работа. Така че гледай не не случиш на мен изнервен от задръстванията биячо!