23 Октомври, 2017 12:49 2 473 7

Искат двойна присъда за Анита Мейзер

  • анита мейзер-
  • николай димов

До 10 години затвор грозят скандалната миска

Искат двойна присъда за Анита Мейзер - 1

Варненската окръжна прокуратура поиска двойно по-висока присъда за скандалната Анита Мейзер. Вместо присъдените ѝ 3 години затвор, държавното обвинение поиска 6 години за подкуп на длъжностни лица, 4 години за убийство по непредпазливост и глоба от 10 000 лева.

Майката на загиналия съпруг на Мейзер твърди, че убийството на сина ѝ е умишлено и планирано предварително. Тя твърди, че снаха ѝ не съжалява за стореното и не вижда покаяние в поведението ѝ.

Мейзер е обвинена за убийство по непредпазливост на съпруга си Николай Димов и за предлагане на подкуп от 30 000 евро на разследващ полицай. По искане на защитата на Мейзер делото се гледа по съкратената процедура, след като тя призна вината си.

Според обвинителния акт смъртта на 40-годишния Николай е настъпила при експеримент за демонстрация на сила, който трябвало да бъде заснет. Клипът щял да бъде представен на хора от Панама и Колумбия, за да послужи на културиста да бъде включен в схема, от която ще печели много пари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отврат

    5 0 Отговор
    скандалната миска (скандалната маска)
  • 2 Прасчо

    2 0 Отговор
    Колко ли мляко дава дневно или е пластмаса.
  • 3 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    5 0 Отговор
    Искали двойна присъда. Първата е за мъжо й, а втората да не би да е за грозота?

    Коментиран от #4

  • 4 Патриот

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "сойкаПРИСМЕХУЛКА":

    Не пиши така за Мисис Варна

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Аз Варна

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Патриот":

    Мърдай бе бастун,какво като е от Варна?Гади ми се само като я погледна.Виж й бобърското лице и силикона тук-там.Айшето Мейзер справедливо трябва да излежи присъдата си .Мръсна турска циганка.
  • 7 Именно

    0 0 Отговор
    "...грозят..." ?!
    Наистина?! Е значи (Ш)Майзер-ката няма за какво да се притеснява ... няма накъде повече :D
    а м/у др. и не беше ли мисис-ка (а не мис-ка)?