Last news in Fakti

23 Октомври, 2017 18:38 2 841 4

Обвиниха мъж и жена за двойното убийство в дискотека

  • паничерево-
  • дискотека-
  • сбиване

Окръжната прокуратура в Стара Загора повдигна обвинения срещу 24-годишния Ангел А. и 26-годишната Виолета А. за двойното убийство в дискотеката в с. Паничерево.

Пет минути след полунощ на 22 октомври в полицията в Казанлък е получен сигнал за масов бой в дискотеката в гурковското село Паничерево.

Малко по-късно от Центъра за спешна медицинска помощ в Гурково е съобщено, че пред здравното заведение са докарани четирима мъже, двама от които мъртви, а другите двама с прободни и порезни рани. Жертвите са 39-годишният Иван И. и 23-годишният му син Антон А. Двамата са от град Николаево, съобщиха от държавното обвинение.

Пострадалите са 21-годишният Димитър А. и 34-годишният Иван А. също от Николаево. По-младият мъж е с прободна рана в гърба и порезни рани по ръцете и главата, а другият е с порезни рани по ръцете.

Извършени са два огледа на местопроизшествие, разпитани са множество свидетели и са назначени съдебно медицински експертизи. Установено е, че масовият бой е станал между две групи роми от по 15 души, като едната група е била от Паничерево, а другата от Николаево и Нова Загора.

По неофициална информация компанията на убитите Иван и Антон избрала дискотеката в недалечното село Паничерево, защото във фаталната вечер в нея имало певица, а те празнували раждането на бебе.

Днес Окръжната прокуратура в Стара Загора е обвинила 24-годишния Ангел С.А. за
убийство на повече от едно лице в съучастие с 26-годишната Виолета А., като престъплението е извършено от мъжа в условията на опасен рецидив.

Наказанието, което се предвижда за това престъпление, е лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оЧуДеН

    23 1 Отговор
    39 годишен баща и 23 годишен син....това явно са от тези с ранните традиции с вкус на ром...
  • 2 Гост

    21 1 Отговор
    Роми били... Цигани, паплач, ПАРАЗИТИ!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гладио

    5 0 Отговор
    Дали БХК ще одобри някакъв закон с който тези битки да стана легални,примерно на стадиони,ако се върнем към Римското право и обичаи?Така много по- бързо ще се намали тази неприятна популация,а ние няма да четем,тук тези неприятни новини,а директно ще им гледаме сеира!Гарантирам Ви,че билетите ще са изкупени за години напред!