Last news in Fakti

23 Октомври, 2017 19:37 1 889 7

Анита Мейзер осъдена на 4 г. и половина затвор

  • анита мейзер-
  • присъда-
  • затвор

На 4 години и половина затвор беше осъдена бившата миска Анита Мейзер. Тя отговаря пред съда за смъртта на съпруга си – културиста Николай Димов, и за предложен подкуп на длъжностно лице.

Варненският окръжен съд я призна за виновна по обвиненията за причиняване на смърт по непредпазливост на съпруга си и за предлагане на подкуп от 30 000 евро на разследващ полицай, за които получи съответно 3 години и половина и 4 години и половина лишаване от свобода, съобщи БТВ.

От двете присъди тя ще изтърпи по-тежката при първоначален общ режим.

„Тази присъда я знаех предварително и предлагам по медиите да разглася най-после да се направи сериозна проверка кой с кого е контактувал. Бащата на нацията г-н Бойко Борисов може би ще обърне внимание този път да разбере наистина как известна личност остава отново в затвора”, каза Анита Мейзер.

„Не можем да го съпоставим с размера на наказанието. Тя ще изтърпи наказанието си скоро, ще излезе от затвора, а Николай Димов никога няма да се върне”, каза Иван Томов, адвокат на близките на Димов.

Присъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен срок.

Мейзер вече веднъж беше осъдена на 3 години затвор в края на миналата година, но впоследствие втората инстанция върна делото заради допуснати процесуални нарушения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    14 0 Отговор
    Айшето от с. Пет могили - Анита Мейзер ли и казвате? Голям майтап е таз нашта Държава.
  • 2 Бесен Язовец

    12 1 Отговор
    Полицая отказал 30 хил.€ само че др.е склонил на 30хил.€ и ето ти присъда 4,5 г.
  • 3 не е истина

    5 0 Отговор
    Сигурно сме единствената държава, в която за убийство се присъждат 4,5 години затвор. И тъй като присъдата подлежи на обжалване, сигурно ще я намалят, а за добро поведение ще пребивава в затвора 3 години на свободен режим. Така и няма как човек да си обясни убитият има ли някакво значение и за кого друг освен за близките си? Да убиеш човека по този изключително жесток начин, след това да предлагаш подкуп, за да бъдеш оневинена никак не говори, че тази жена се е разкайвала. Толкова ли струва в България живота на човек, 4 години затвор?! Отчайващо!!! Колкото и стегнато да го е вързала, можела е да го спаси. Предумишлено убийство! 4 години за убийство, не е истина!
  • 4 Аз Варна

    1 0 Отговор
    Тя е родена като Айше,след това си сменя името на Анита Желева.В последствие се омъжва в щатите и хайде опа -Мейзер.По едно време преди да я окошарят беше се завряла в миша дупка при сестра си Бехра в Турция.Знам ,че сестрата на починалия Николай Димов-Милена Димова( която е Общински съветник) много я мрази и здраво е беше подгонила.Не знам къде е сексапила на тази миска с това бобърско лице и силикон тук-там и какво точно и е харесал Николай,жалко за него.Хубавите ябълки прасетата ги ядат.Колкото повече ще лежи,толкова по-добре.Гади ми се само като я погледна!
  • 5 Отвратна физиономия

    0 0 Отговор
    Много грозна и нахална-що е то??
  • 6 анализатор

    1 0 Отговор
    Най малкото което следваше бе че трябваше да съберат двете присъди 8 години а не измислена глупост-по тежката а другата къде остава защо се обсъжда и т.н. и т.д. ПАК КОРУПЦИЯ / в съда/
  • 7 АНОНИМЕН

    3 0 Отговор
    ОХ..АНИТКЕ.....ША ТА СКЪСАМ......