909 1

Хванаха ало измамник, прибрал 7 000 лева от баба

Мартин Христов

Полицията в град Сливен задържа телефонен измамник при опит да прибере 7000 лева, съобщиха от ОД на МВР-Сливен.

При полицейска операция на 19 октомври, в сливенския квартал "Българка", е задържан 48-годишният Костадин К. от шуменското село Пет могили. Той е хванат, докато е взимал пакет, съдържащ 7000 лева, хвърлен от жена на 62 години.

Малко по-рано през деня жената е била заблудена, че помага на полицията за залавяне на група, занимаваща се с телефонни измами. Тя е хвърлила през терасата на жилището си плик с уговорената сума.

От Районната прокуратура в Сливен съобщиха, че на мъжа е била наложена мярка за неотклонение "задържане под стража". От там уточниха, че той е действал в съучастие като помагач.

Сливен / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • гост
    Отговор
    1 14:15  25.10.17
    Пишете кога го пускат. Утре или в петък. Коя поред ще му е условната и така. Вие, господа съдии, не разбирате ли, че ако му сложите 10г. ефективно за солидарно замесване в престъпна групировка, то и прост човек да е, пак трудно ще се съгласи да стане отново муле. Драги съдии, разбирате ли смисъла на присъди с възпитателна цел на останалите? Как в Германия може да вкарат двама доживот за автогонка със смъртоносен изход на невинен, а у нас убиват на пътя и пак излизат след споразумение с условна и наплащане. Когато има умисъл, тогава трябва и ефективна присъда, а условните да отпаднат като възможност за подобни престъпления. Защото хората очевидно се лъжат, но в случая имате заловен, имате схемите и номерата, имате им имотите и колите, имате им кръговете и схемите, а няма един в затвора. Това означава, че има абдикиране от служебните задължения на съответните оррани в резултат на.. знаете какво.

Напиши коментар:


Публикувай