Last news in Fakti

25 Октомври, 2017 11:14 1 667 3

Прокуратурата погна Боко, пуснал снимка на дете с цигара

  • пафка-
  • марихуана-
  • козлодуй-
  • богомил цецков

Снимката вече е премахната от социалната мержа

Прокуратурата погна Боко, пуснал снимка на дете с цигара - 1
Снимка: фейсбук

Районната прокуратура в Козлодуй се самосезира след случая със снимката на малко дете с цигара в устата, приличаща на марихуана, публикувана от 22-годишния Богомил Цецков, съобщи kozloduy-bg.info.

Снимката на невръстното момиченце с ръчно свита цигара в устата се появи в публичното пространство миналата седмица, когато чичото на детето Богомил Цецков реши да я сподели в личния си профил във фейсбук.

Това му действие и последвалите публикации в медиите предизвикаха проверки от страна на Прокуратурата, според които съдържанието на цигарата е обикновен тютюн, а детето не живее в рискови условия, уверяват от отдел „Закрила на детето“.

„Богомил е бил в стаята с племенницата си, която е на две години и половина, майката на детето е била в съседната стая. Бащата е в затвора. Богомил не е преценил, че прави нещо лошо, като е дал на детето незапалена цигара с тютюн. Снимал го е и го е качил за забавление", обясни след предварителната проверка началникът на отдел „Закрила на детето“ Нина Коева.

"Показаха ми тютюн, с който пълнят цигари, бабата пуши такива ръчно свити цигари, като държеше да уточни, че тютюнът е от събирани недопушени угарки от местно заведение, където тя работи като чистачка. Богомил не пуши цигари и ме увериха, че той не би си позволил да внесе вкъщи марихуана, още повече пък да я даде на детето.

Според прокурорското постановление проверката на отдел „Закрила на детето“ има за цел да установи дали децата са добре обгрижвани и дали не живеят в рискова среда.

Отидохме в дома на семейството без предупреждение. След конкретната проверка мога да кажа, че нямаше нищо притеснително. Домът, в който се гледат четирите деца, е топъл, чист и подреден; беше сготвено; децата бяха добре облечени, в присъствието на възрастни; големите момичета посещават училище – добре гледани“, обясни още Коева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ромче

    8 0 Отговор
    а дали богомилчо е от по-тъмната раса?
  • 2 мангалистан

    11 1 Отговор
    Прочетох "Прокуратурата погна Боко..." и за микросекунда се зарадвах, ама веднага стана ясно, че не е правилния Боко...
    Кратка беше радостта !!! И двойно по кратка бе, защото пък м....л съд и прокуратура. не го ловят !
  • 3 ДДД

    2 0 Отговор
    добре гледани
    4 деца и бащата в затвора
    те добре гледани
    сигурно да си нормално гледан
    е да сте 6 деца и двама родители в затвора
    то затова няма лошо гледани в българия