25 Октомври, 2017 20:10 3 257 5

Осъдиха пловдивски адвокат на 7,5 г. затвор

  • владимир елдъров-
  • адвокат-
  • радослав керанов

Владимир Елдъров беше признат за виновен в подбудителство за опит за убийство, 4 палежа и унищожаване на чуждо имущество

Осъдиха пловдивски адвокат на 7,5 г. затвор - 1

Присъда от 7 години и 6 месеца затвор постанови Пловдивският окръжен съд за адвокат Владимир Елдъров, признат за виновен в подбудителство за опит за убийство, 4 палежа и унищожаване на чуждо имущество. Седем години ще прекара зад решетките и съучастникът му - таксиметровият бос Радослав Керанов.

Изпълнителите на поръчките получиха по-леки присъди, тъй като признаха вината си по време на делото и дадоха подробности за начините, по които са били извършени всички престъпления. Изненадващо последният подсъдим - Валери Бодурков, бе обявен за невинен.

Адвокат Елдъров отказа коментар, след като беше арестуван в залата. Това стана с решение на съда, с което бе променена мярката му за неотклонение от парична гаранция в задържане под стража, както на него така и на съпроцесниците му. Адвокатът на Елдъров нарече присъдата абсурдна.

Присъдите не са окончателни. Те подлежат на обжалване пред Апелативния съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Питам

    10 0 Отговор
    И защо присъдите не са окончателни ?

    Коментиран от #2

  • 2 херо ин

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Питам":

    Защото окончателни присъди струват скъпо, но струват ...
  • 3 Бесен Язовец

    13 0 Отговор
    Да да апелативен после върховен и накрая ще се окаже неизвестен извършител, тия кьор фишеци не вървят вече
  • 4 Генерал

    10 0 Отговор
    На този са му малки годинките
  • 5 свинеферма

    0 0 Отговор
    Охранен шопар!