26 Октомври, 2017 09:26 3 463 7

Синът на Златистия се изправя пред съда

  • йордан златков-
  • злати златков-
  • златистия-
  • стрелба-
  • лозенец-
  • калоян арсенов

Йордан Златков откри безразборна стрелба при купон в столичния квартал "Лозенец"

Синът на Златистия се изправя пред съда - 1
Стопкадър: NOVA

Мъжът, стрелял с пистолет по време на забава в столичния квартал „Лозенец” отново се изправя пред съда. Магистратите решават дали Йордан Златков, син на известния Злати Златков - Златистия, да остане в ареста за постоянно.

Преди седмица Златков беше задържан за безразборна стрелба в „Лозенец”. Тогава два от изстрелите попаднаха в апартамент наблизо. А младо семейство се размина на косъм от куршумите. Обвинен за стрелбата е Йордан Златков.

Адвокатът му обаче изрази съмнение, че именно той е произвел изстрелите, защото пистолетът бил собственост на друг човек - Калоян Арсенов, който е син на Долорес Арсенова.

Според разследващите именно Йордан Златков е стрелял, а с действията си е застрашил живота на младото семейство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    9 1 Отговор
    Крушата не пада далеко от дървото. Каквото видяло от баща си това прави.

    Коментиран от #3

  • 2 Да живее ONQ

    3 1 Отговор
    От 16 годишен не е спирал наркотиците и хазарта. Време му е да се отрезви поне една годинка в панделата на това мамино синче.
  • 3 Дедо Грую

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Будалата":

    По - изглежда да му са платили , да опере пешкира , та малкото арсенче да остане неопетнено. Така се взема и стреля с чужд пистолет.

    Коментиран от #5

  • 4 Гост

    1 1 Отговор
    Уууууу освободете момчето! Невинно е! Муахахахахаха
  • 5 Иванчо

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дедо Грую":

    Много правилно го каза Дедо
  • 6 Дупница

    1 0 Отговор
    Злобни хора Навсякъде...за вас коментаторчета се отнася. Абе вие случайно да бяхте там та знаете?Или случайно някаква изгода да имате та го плювате?Вие ли ще му понесете наказанието? Еййй силни сте само зад паравана от фалшиво име....иначе подкрепям коментара на дедо Грую. А на Йордан му желая истината с онова наркоманче да се изясни и да си сменят местата...ноо и да не забравяме че живеем в българия, А мама е на пост...Жалко!
  • 7 Възразявам!

    2 0 Отговор
    Истината е една и тя че онзи надрусан, мазен самонадейко на мама долорес синчето не е спирало да шмърка ,да шофира в нетрезво състояние, обикаля казината по цяла нощ пиян с пистолет на кръста и после друг ще му сърба попарата!Откъде накъде? Правосъдието къде сте и вие жълти медии?!Или щом е за кокошкарска история ще разпънете човек на кръст, но за синчето на тая корумпирана жена и дума да не става! Българското правосъдие е под всякаква критика! Успех момче!