3 498 8

Само година затвор за Черния Роди

Лидерът на престъпна група Радослав Калчев се споразумя с прокуратурата

Константин Карагьозов

Варненският лидер на престъпна група, Радослав Калчев, по прякор Черния Роди, е сключил споразумение със специализираната прокуратура, което е одобрено от специализирания наказателен съд. Така той ще изтърпи наказание от една година лишаване от свобода като ръководител на групата, пише Varna24, позовавайки се на специализираната прокуратура в София.

Друг участник, Николай Тошев-Чирпанския, също е постигнал споразумение със специализираната прокуратура - да търпи една година лишаване от свобода като член на организираната престъпна група.

Калчев се изправи пред магистратите две години след като бе обявен за издирване с червена бюлетина от Интерпол. Бандитът духна зад граница дни преди антимафиоти от Варна да разбият зловещата му банда за побои, наркотици, палежи, убийства и др. Радослав Калчев бе търсен под дърво и камък, но изненадващо сам излезе на светло и се предаде на властите в Доминиканската република.

Докато той се покриваше в чужбина, бандата му от девет главорези бе изправена пред съда. Освен боса Калчев в групата влизат още Николай Тошев, по прякор Чирпанския, Галин Мирчев-Жорко, Мирослав Михайлов, Деян Михайлов, Недялко Цветков-Чобака, Петър Благоев-Петрето, Христо Георгиев-Тополския и Николай Илиев-Мазния.

Магистратите твърдят, че от изключителната жестокост на групата на Роди треперели всички, не само в Североизточна България, но и в цялата страна.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 10:48  26.10.17
  мутренските години са в пълна сила
 • Бесен Язовец
  Отговор
  2 10:53  26.10.17
  1 година еми тогава и аз да си стегна една бригадка и после споразумение и 1 г.на топло пу...ска държава с пу...ски съд.Затива резаната пушка и като дойде Оранжевия Роди и компания ще се целя право у главата то и без друго наказание няма да получат поне аз да си раздам сам.Добре дошли в дивия Запад
 • CACAAAAA
  Отговор
  3 10:54  26.10.17
  хаха ,,неподкупните''български магистрати!
 • Гоуст
  Отговор
  4 10:58  26.10.17
  Не знам какво още правя в тоя кенеф България

 • Именника от Несебър с хубавите очи
  Отговор
  5 11:08  26.10.17
  И той така направи , след 8-9 месеца излизаш (за добро поведение) И ставаш гн. Бизнесмен , и НЕ моо та барнат щото имаш споразумение. ВЕРЩЕЙН????
 • пропов
  Отговор
  6 20:31  26.10.17
  това нашето не е държава. бедна интелигенция гладува заради шайка политици, трепери от племе цигани и е разграбвана и бита от банди мошенници и насилници. и всичко това с ясното съзнание че "ами тва е положението"
 • БОКО
  Отговор
  7 20:52  26.10.17
  Според мен "сключването на споразумение с прокуратурата" е даване на пари на някого!
 • непознат
  Отговор
  8 23:59  28.10.17
  Как може бе,да пребиваш хора,да ги унижаваш да ги режеш и да лежиш 1 год,а някой пребил майка си присъдата е 18 год.Ясно е че се плаща на подкуният съд, съдии,прокурори,полицай.Хора бягайте от тази скапана и ненормална държава,и никога не се връщайте .

Напиши коментар:


Публикувай