2 639 5

Постоянен арест за сина на Златистия

30-годишният Йордан Златков стреля безразборно с пистолет в столичния квартал "Лозенец"

Константин Карагьозов

Софийският градски съд потвърди най-тежката мярка за неотклонение - постоянен арест, на Йордан Златев Златков, син на криминално проявения Злати Златев-Златистия, за стрелбата в столичния квартал "Лозенец".

30-годишният Йордан е обвиняем за това, че на 18 октомври тази година след цяла нощ празнуване в заведение в столичния квартал "Лозенец" е хванал законно притежавания пистолет на своя приятел Калоян Арсенов (син на бившия министър на екологията Долорес Арсенова, също присъствал на мястото на събитието), отворил е прозореца и е стрелял във въздуха.

Прокурорът по делото поиска мярката, постановена от Софийски районен съд (СРС) да бъде потвърдена, тъй като действията на Златков са обществено опасни и има опасност да извърши друго престъпление.

“Да стреляш с боен пистолет застрашава живота на гражданите”, напомнят от прокуратурата. След като чу страните СГС потвърди мярката, наложена от СРС и остави Златков в ареста.

България


Още по темата

 • Синът на Златистия се изправя пред съда

  Синът на Златистия се изправя пред съда

  Мъжът, стрелял с пистолет по време на забава в столичния квартал „Лозенец” отново се изправя пред съда. Магистратите решават дали Йордан ...
  26.10.2017
  1 685
  7
 • Синът на Златистия остава в ареста

  Синът на Златистия остава в ареста

  Софийският районен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение - постоянен арест на заподозрения в стрелба в столичния квартал "Лозенец" - ...
  21.10.2017
  1 462
  7

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Темида
  Отговор
  1 15:59  26.10.17
  Мярки, постановления, изказвания, предписания.......важното е само да няма наказание накрая......все пак гарван гарвоно око не вади. А простия народ вече е забравил и за това престъпление както за всички останали (3дни е памета на псевдо "нацията" ако се чудите..................)
 • петно петнов петнистия
  Отговор
  2 16:03  26.10.17
  Утре ще го пуснат, докато застреля някой, после пак ще го пуснат, ако не го пуснат, ще го пуснат преди да го вкарат, за да може да избяга в чужбина, абе жив та*ак.
 • Ай стига бе!
  Отговор
  3 18:54  26.10.17
  По тази логика на нова година половината полицаи трябва да са в панделата.
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  4 00:09  27.10.17
  ген ген
 • 5 00:18  28.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай