Last news in Fakti

27 Октомври, 2017 08:26 2 051 8

Още два банкомата бяха взривени в София

  • грабеж-
  • взривен-
  • банкомат

Едното устройство се намира в столичния квартал "Банкя", а другото - в "Левски"

Два банкомата са взривени през изминалата нощ в София, съобщи БНР.

Едното устройство се намира в столичния квартал "Банкя", а другото - в "Левски". Към момента няма данни какви са откраднатите суми.

И на двете места има засилено полицейско присъствие Това са поредни случаи на взривени банкомати, след като по-малко от месец беше взривен банкомат в "Дружба", а по-рано - и в "Младост".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенчо

    24 2 Отговор
    Еми наближават празници все пак. Хората се подготвят.
  • 2 qqqqq

    19 2 Отговор
    Глад майка. Банките да дагодух... . Лошото е че пак от гърба на народа ще ги вземат с лихви.
  • 3 само така

    13 3 Отговор
    Браво на мочетата, да крадеш от крадците не е грях!
  • 4 И така

    5 1 Отговор
    Аз мисля, че това обуславя положението в държавата. Щом посягат на банкомати, народът е гладен и готов на дързост. Ако всичко беше идеално и розово, просто нямаше да има такива неща.
    Трябва да се замислят управляващите (на част от които са тези банки впрочем).
  • 5 Шкембето

    6 1 Отговор
    какво са 5-10 хиляди лева за банките ,все едно бълха ги ухапила ,,не виждате ли политиците откраднаха 5 милиарда пари , пак няма виновни, Браво на момчетата ,, действате умната,,
  • 6 куку

    5 1 Отговор
    И аз Одобрявам
  • 7 Будалата

    7 1 Отговор
    Не е от глад бре. От наглост е. Крадат коли, разбиват апартаменти , грабят , рекетират от глад а?Един ден трудов стаж нямат тез хубостници. Само золуми .
  • 8 един

    0 0 Отговор
    Държавата ни е пълна с пари. Защо да не разбиват банкомати? По-добре ли е да разбиват врати и да крадат нещастни полуживи пенсионери и безпомощни хора. Всеки ден по разни авторитетни телевизии наблюдаваме как разни хорица печелят стотици левове, милиони, още малко и милиарди. Разиграват се едни хазартни игрички, баби и дядовци се редят на опашки за талони, накратко - държавата ни се превърна в казино. Въпросът е откъде толкова пари за разиграване? Нали сме бедни и нещастни?! Да, ама снощи по една телевизия показаха огромен брой печеливши, строени в редица по един. Всичко това до такава степен ни се навира в очите, че се питаш какво става? Истина ли е, или узаконена измама? Узаконена, защото иначе няма как това да ни се представя по национални телевизии. Та който не печели от хазарта, така разпространен напоследък, разбива банкомати. Пари бол!