27 Октомври, 2017 14:20 18 497 9

Варненска компаньонка плати сметките си с дебитната карта на клиент

  • компаньонка-
  • варна-
  • клиент-
  • дебитна карта-
  • измама

1 година и 4 месеца лишаване от свобода и 500 лева глоба за 26-годишната жрица на любовта

26-годишна проститутка, предадена на съд от Окръжната прокуратура във Варна, получи осъдителна присъда и глоба в размер на 500 лева, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

След като призна вината си и всички факти и обстоятелства в обвинителния акт, Юлия Д. поиска делото срещу нея да се разгледа при условията на съкратено съдебно следствие. Така за двете престъпления, извършени от подсъдимата - ползване на платежен инструмент без съгласието на титуляра и кражба на чужда движима вещ, състав на Варненския окръжен съд ѝ наложи общо наказание 1 година и 4 месеца лишаване от свобода с 3-годишен изпитателен срок и глоба в размер на 500 лева.

На 14 октомври 2015 година Юлия посетила със своя приятелка дома на мъж, който си поръчал по телефона жена за платена любов. Уговорен бил и хонорарът за това – 200 лева, по 100 за всяко от момичетата. След като получили парите от свидетеля в дома му, двете си тръгнали и обещали да се върнат по-късно.

След полунощ се върнали в дома на свидетеля по делото. Докато домакинът бил в банята, Юлия взела от портфейла на мъжа наличната сума от 9 лева и дебитната му карта. Приятелката ѝ се отказала от поръчката и решила да си тръгне. С нея тръгнала и Юлия.

Час по-късно подсъдимата показала на съпруга си и неговия син открадната дебитна карта. С данните от нея чрез системата „Еpay“ платила своите сметки за два мобилни телефона, дължимата сума за телефона на сина на съпруга си и парите за дължимата електроенергия. Общата стойност на плащанията с чуждата дебитна карта били в размер на 818 лева.

Титулярът на дебитната карта бил уведомен с текстово съобщение за направеното първо нерегламентирано плащане с картата му и тя била блокирана.

Присъдата на Варненския окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расулюлах

    41 0 Отговор
    Тая кипи от акъл
  • 2 МЕНГЕМЕТО

    25 1 Отговор
    МИ КВО ОЧАКВАШ ЕЛА КУМЕ ИЗЯШ МЕ ОСТАНА И ДА Е РУСА ОфЦЪЪЪ
  • 3 Извън закона

    54 5 Отговор
    Нема такава държава да крадеш за да си платиш телефона и тока...висок стандарт в ЕС )))
  • 4 ЯИзкарайГаноГоведата Говедата

    21 1 Отговор
    Добър стандарт на живот - три сметки за телефон +ток за месец-два =800лв.!!!!
  • 5 ДЕРМОКРАЦИЯ ВЕ БРАТ - СЛОБОДИЯ

    15 2 Отговор
    А то преди ко беше, ужас а ся КЕФ ти риба, КЕФ ТИ паламуд. Проблема е само да не си поръчаш по телефона мушмулка и да се окаже жена ти. Хубавото и удовлетворителното тогаз ще е че картата не Ще е попаднала в свои ръце - семейни.
  • 6 ТРОЛ

    22 2 Отговор
    Глупаци, оправдайте я бе. Похарчила ги е за сметки ,не за вила на морето като Доган и Бойко.
    Милата женица.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Нострадамус

    3 0 Отговор
    Всички в схемата са боклуци. От поръчалият "любов" до платените курветини. Плащаш и не получаваш нищо, отгоре на всичко те обират - типично за България. От кварталното кафене до луксозният хотел - пладнешки обир. За половин краставица и домат (турски или гръцки) + сирене менте = шопска салата с цена 8,50 в ресторанта на хотела. Всичко е наред, защото правих кекс...
  • 9 Анти др о х пърди

    1 0 Отговор
    кой каза че карта без код може да има?