968 2

2 години затвор за младеж, убил приятел при катастрофа във Варна

Преди година Димитър Димитров предизвика тежък пътен инцидент в морската столица

Константин Карагьозов

Две години затвор при общ режим и 3 години без шофьорска книжка за 21-годишния Димитър Димитров, предизвикал тежка катастрофа, при която загина приятелят му.

Тежкият инцидент стана на 25 декември 2016 г. Младият шофьор, който взел книжка само два месеца по-рано, взел колата на своя колежка и качил приятели да се разходят. Около 21.30 часа на същия ден компанията пътувала по бул. "Владислав Варненчик", а Димитър решил да се изфука пред приятелите си и стъпил здраво газта. На кръстовището с ул. "Д-р Пискюлиев" видял, че светофарът свети зелено. Увеличил скоростта, но в следващата секунда светнал жълт сигнал, а след това и червен.

Димитър не намалил скоростта и навлязъл в кръстовището. Последвал удар в друг автомобил, който завивал наляво. От сблъсъка колата на Димитър излетяла от пътя и се забила в стълб.

Приятелят му, който пътувал на седалката до него, бил откаран в болница в много тежко състояние и починал от черепно-мозъчна травма, с открито счупване на черепните кости, размачкване и разкъсване на мозъка.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Иван
  Отговор
  1 15:43  28.10.17
  Да натискаш газта е най-лесното нещо и всеки го може. Само тъпите комплексирани келеши мислят, че са нещо повече по този начин. И за съжаление често с фатален край.
 • Алкохолик
  Отговор
  2 18:27  29.10.17
  А алкохолната проба,как е била?

Напиши коментар:


Публикувай