7 799 1

Окървавен и потрошен столичанин е в болницата в Сандански след мистериозен инцидент

Мартин Христов

47-годишен мъж от София е докаран в санданската болница с 4 счупени ребра и в комоцио, целият окървавен след инцидент, станал рано сутринта в района на ВЕЦ-а в село Долно Спанчево. Според първоначалната информация

Г. Пъхлев е бит, след като почукал на вратата в сградата на ВЕЦ-а в селото. Версията бе, че той преминавал оттам, тъй като семейството му било на почивка за уикенда в Сандански.

Пъхлев е докаран в МБАЛ „Свети Врач” от член на ловната дружинка, настанен е в хирургично отделение. Разследващите полицаи първо са отишли в селото, където е станал инцидентът, след това разпитали в болницата пострадалия мъж.

Вчера на обяд за разпит е извикан и пазачът на ВЕЦ-а, след като раненият Г. Пъхлев твърдял, че е бит с тояга, пише struma.bg.

Версията на пазача обаче е напълно различна. Той разказал, че малко след 5 часа сутринта някой почукал на вратата на сградата на ВЕЦ-а, но първоначално той не отворил. Тъй като продължило да се чука настоятелно, тогава отворил вратата, но след като видял мъжа в какво състояние е, отказал да го пусне вътре.

Заради мистерията около случая полицията продължи през целия ден активни разследващи действия.

Около 17 ч. е открит джипът на ранения мъж в района на Долно Спанчево. Колата е със следи от удар от дясната страна. Това провокира и версията, че мъжът е бил тръгнал на лов и е катастрофирал.

След откриването на колата два полицейски автомобила с криминалисти паркираха пред болницата, за да снемат повторно показания от Г. Пъхлев.

Те ще трябва да изяснят каква е истината и как е ранен той. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е и дежурният прокурор.

Благоевград / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • МАЙНА
    Отговор
    1 15:22  31.10.17
    ПЪХЛЕВ СИ Е СГАЗИЛ ЛУКА...ТОЧНО ПЪК ТАМ В МАКЕДОНСКО ЩЕ МУ ПРОСТЯТ...НИКОГА!ДАНО СЕ ОПРАВИ ЧОВЕКА И ВЕЧЕ ДА НЕ ПРАВИ ТАКА...

Напиши коментар:


Публикувай