Last news in Fakti

31 Октомври, 2017 08:08 1 621 2

Зверство! 19-годишен опря нож в гърлото на служител на автомивка за 50 лв.

  • нож-
  • бургас-
  • грабеж

За няколко часа полицаите от Първо РУП-Бургас разкрили извършителя

19-годишен бургазлия ограби служител на автомивка по брутален начин. Хулиганът опрял нож в гърлото на 30-годишния работник и задигнал сумата от 50 лв. Екшън сцената се е разиграла на 27-ми октомври около 18:30 ч. в обект в кв. Победа. След като взел парите, 19-годишният С.А. Отпрашил, съобщава сайтът Флагман.

Полицаите от Първо РУП-Бургас за часова разкрили и задържали извършителя. Пред служителите на МВР младият бургазлия направил пълни самопризнания. Задържан е със заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JEEP

    10 0 Отговор
    Като променят обхвата на неизбежната самоотбрана този хубавец ще отиде на престрелка с нож и ще стане весело.
  • 2 Оперативен работник

    10 0 Отговор
    Аз лично в тази ситуация,няма да се съобразя с така наречения институт на неизбежната отбрана и ще си погърмя по това нагло к.пеле,а дали ще оживее си е негов проблем и ще си понеса последствията.