Last news in Fakti

31 Октомври, 2017 14:32 1 714 5

Фарук Бекташ с обвинение за двойно убийство по непредпазливост

  • фарук бекташ-
  • убийство-
  • семейство-
  • мотористи

Турският гражданин Фарук Бекташ отива на съд за двойно убийство по непредпазливост.

Софийската окръжна прокуратура е внесла в съда обвинителен акт спрямо Бекташ. В обвинението се посочва, че на 25 юли 2016 година на първокласен път № І-8 , в района на град Драгоман, турчинът е нарушил правилата за движение по пътищата, управлявайки лекия си автомобил с немска регистрация.

В резултат на действията си Фарук Бекташ по непредпазливост е причинил смъртта на две лица от град София, които се предвижвали с мотоциклет в района на произшествието.

Предстои разглеждане на делото от Софийски окръжен съд, съобщи news.bg.

Припомняме, турският гражданин прегази семейство мотористи край Драгоман и успя да избяга и да се укрие. Бекташ избяга, след като съдията от Софийския окръжен съд съдия Недялка Николова постанови мярка "домашен арест".

Впоследствие на Фарук Бекташ задочно бе наложена мярка за неотклонение "постоянен арест". Той се издирваше с европейска заповед за арест. В издирването се включи и Интерпол. По информация на МВР турският гражданин вероятно се намира в Германия.

Двойното убийство от турския гражданин и неговото бягство от отговорност станаха повод за множество протести на граждани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 садиста

    11 1 Отговор
    Смърт чрез набиване на кол и одиране с бръснарско ножче! Ако някой се сеща за нещо по-........ нека пише.

    Коментиран от #2, #5

  • 2 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "садиста":

    На кого на , Недялка Николова ли?Щото слет пускането под домашен арест (феса няма дом в България)за товазаслужава.
  • 3 Хасан

    6 1 Отговор
    Шведа стана лош пример за европейците...всеки плаща и бяга...не че го защитавам ..виновен и трябва да бъде в пандиза...не е важно дали е швед или турчин
  • 4 Темидец

    4 1 Отговор
    Де бре недялкеее да ти се връща на децата за да те заболи и теб и да разбереш,че преди да си тази долна у нас дума МАГИСТРАТ,трябва да си ЧОВЕК и,че парите не са преди ЖИВОТА
  • 5 681

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "садиста":

    Одиране, ама с лъжица, че повече ще боли!!!