1 Ноември, 2017 16:28 4 122 3

Бивш рейнджър убил майката на 4 деца и баща й

  • горни дъбник-
  • двойно убийство-
  • петко черкезов

Двойното убийство стана в Горни Дъбник

Бивш рейнджър убил майката на 4 деца и баща й - 1
Петко Черкезов

36-годишният Петко Черкезов, който бе задържан вчера за двойното убийство в село Горни Дъбник, е бивш рейнджър. Убитата Наталия Гърнева пък е майка на 4 деца, съобщи "Дир.бг".

Труповете на 72-годишния Стефко Гърнев и 35-годишната му дъщеря Наталия бяха открити вчера сутринта в къщата им в плевенското село от неговия син и неин брат, който живеел в съседство. Мъжът подал сигнал на тел. 112 в 8,35 ч.

Стефко Гърнев бил открит мъртъв с прерязано гърло, а дъщеря му все още дишала въпреки множеството прободни и порезни рани по цялото тяло.

Веднага на адреса са изпратени екипи на Бърза помощ и полицията, но на път за болницата Наталия починала. Няколко часа по-късно край Казанлък криминалистите задържат 36-годишния Петко Черкезов, с който младата жена живяла на семейни начала за известно време. Двамата имат малка дъщеричка.

На Черкезов вече са му повдигнати обвинения.

35-годишната Наталия Гърнева е майка на 4 деца. От първия си мъж тя има три. След като се разделили, той взел децата, а Наталия заживяла с Петко Черкезов. Мъжът е бивш рейнджър в българската армия, като в личния си профил във фейсбук е публикувал множество снимки с униформа и оръжие.

Въпреки, че двамата имат малка дъщеричка, отношенията им не били добри и през лятото на тази година те се разделят.

В началото на септември т.г. младата жена изненадващо се омъжва за друг мъж, който в момента излежава присъда във врачанския затвор. Вероятно ревност е причината 36-годишният Петко да нахлуе в дома на баща й и да извърши двойното убийство.

В личния профил на Наталия, която миналата година претърпяла две операции на мозъчни аневризми след дарителска кампания, съпругът й Благомир Петров е написал снощи:

"Казвам се Благомир Петров и съм съпругът на Наталия. Днес сутринта тя и баща й бяха зверски убити в дома, в който живееха. Аз загубих моята съпруга, моята радост, моята любов. Тя е най-прекрасното нещо в моя живот и завинаги ще остане. Четири деца останаха без майка и дядо. Един брат остана без сестра и баща, а аз останах без съпруга. Нати, където и да си сега, знай че те обичам толкова много. Моля всички, които я познаваха, да не я забравят и да си я спомнят такава, каквато беше - мила, добра, нежна и състрадателна. Тя беше и ще е завинаги в нашите сърца и мисли. Почивай в мир, любов моя, обичам те и ще те обичам, докато съм жив".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патето Яки

    13 0 Отговор
    Тъп платен войник, сега да си завре картечницата отзад.
  • 2 Патриот

    0 1 Отговор
    Какъм е шанас убитата да е българка?
    4 деца. Замислете се малко. Човека е за награда. Убил я преди да нпари още 3 чаавета, които да издържа държавата от вашите джобове.
  • 3 qqqqq

    0 0 Отговор
    Едва ли ще лежи в затвора. От 6 мес - 1 год. в лудница и ще излезе. Той попада в друга графа, участвал е в мисия с висок риск, може да е отключил посттравматичен стрес.