3 Ноември, 2017 14:59 2 105 2

Пак взривиха банкомат, този път в Самоков

  • банкомат-
  • взрив

Към момента не е ясно дали са откраднати пари и каква е сумата

Банкомат е бил взривен тази нощ в Самоков, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът за посегателството е получен в полицията към 3.50 часа. Банкоматът е бил в сграда в района на автогарата в града. Няма пострадали.

На мястото е извършен оглед, предприети са процесуално-следствени действия. Продължава работата за изясняване на обстоятелствата около случая.

Към момента не е ясно дали са откраднати пари и каква е сумата.

Само преди седмица, в рамките на часове, в София бяха взривени два банкомата - в жк "Левски В" и в Банкя. За лош късмет на извършителите първият - монтиран в помещение за свободен достъп на клиенти пред клон на банка, се оказа празен. От другия обаче бяха откраднати по първоначални данни между 35 и 60 000 лева.

Преди по-малко от месец беше взривен банкомат в "Дружба", от който бяха задигнати над 50 000 лева, а по-рано - и в "Младост -1", където "плячката" беше 90 000 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666666

    2 0 Отговор
    Хахаха, коледа идва
  • 2 666666

    1 0 Отговор
    В Бургас са паричките добре изпрани в автосалон Империал