6 Ноември, 2017 10:13 2 928 7

Убитият в "Павлово" бил син на директорката на Йоан Матев

  • павлово-
  • убийство

Георги Николов се черпил с приятел, но след като пийнали повече, се скарали

Синът на директорката на гимназията, в която е учил задържаният за убийството на Георги от Борисовата градина, Йоан Матев, е бил убит в петък вечерта.

Трупът на 51-годишния мъж бе открит в дома му в "Павлово"с прободни рани.

Георги Николов се черпил с приятел, но след като пийнали повече, се скарали. Гостът наръгал многократно с нож домакина си и избягал, пише "24 часа“.

В събота следобед друг приятел на Николов се обадил в полицията, след като напразно от три часа го чакал да се появи на предварително уговорена среща.

Още първоначалните огледи показали, че 51-годишният е жертва на убийство. Основната версия, по която работят в столичната дирекция на вътрешните работи, е, че става дума за битов инцидент.

Полицията издирва нападателя.

Георги Николов е син на Василка Николова, дългогодишен директор на частната гимназия "Езиков свят", където учеше Йоан Матев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комаров

    7 0 Отговор
    И колко годишна е тази директорка?

    Коментиран от #3

  • 2 ЯИзкарайГаноГоведата Говедата

    10 3 Отговор
    Каква връзка правите между субектите не ми е ясно... Еми тъп съм, това е?!? Сина на шурея, на булята на брат му, Архангелова задушница, трамвай #20, Фън Шуй, Волво В40, Мъри Стоилов, Пирогов, Ксилометазолин, Тото Кутуньо, Жената в червено... - не Ви разбирам!

    Коментиран от #7

  • 3 ЯИзкарайГаноГоведата Говедата

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Комаров":

    51+14=65 минимум. Слагам 14 - все пак елитно училище! :)
  • 4 Ани

    1 0 Отговор
    А внукът на директорката бил убиецът
  • 5 Антилогизъм

    0 0 Отговор
    Не мога да разбера каква точно е логичната връзка на статията?

    Коментиран от #6

  • 6 отговор

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Антилогизъм":

    Предполагам Божията намеса. Бог забавя, но не забравя! Защото в България укриването на престъпници, в каквото обвиняват въпросната директора, е традиция. Нещо като убитият вече не е жив, сега да гледаме убиеца, да не му пречим да си осигури светло бъдеще. Особено ако е син на "пазител" на реда. Все повече човек си задава въпроса какво всъщност пази родната полиция, престъпниците, или хората, подложени на престъпления. Ние сме нелепа държава, и то до такава степен, че самият факт, че си попаднал на това място, е наказание Свише!
  • 7 въпрос

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЯИзкарайГаноГоведата Говедата":

    Приятел, на колко грама си?