1 198 4

Хванаха ало измамник след поредния му удар

Направил е пълни самопризнания и е описал механизма на извършеното деяние

Стефанаки Йоанис

Задържан е участник в телефонна измама за сумата от 1 979 лв. и златни накити, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Бургас.

Престъпникът е разкрит от криминалистите в Бургас след извършена спрямо 72-годишен бургазлия от к-с „Изгрев” телефонна измама за сумата от 1 979 лв. и златни накити по класическата схема „оказване на съдействие на полицията при задържане на телефонни измамници”. Парите накитите били поставени в найлонов плик и хвърлени през терасата на дома на бургазлията.

Полицията е установила самоличността на измамникът. Това е 30-годишният с инициали Б.А. от село Арбанаси, област Велико Търново. Той е задържан за срок от 24 часа. Направил е пълни самопризнания и е описал механизма на извършеното деяние.

Работата по цялостно документиране на случая продължава от служители на Пето Районно управление „Полиция” – Бургас.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ???
  Отговор
  1 15:18  06.11.17
  Тоя е някакво бушонче ! Що не хванат мазните м...ли тартори на групите ? ??
 • Ало
  Отговор
  2 19:07  06.11.17
  Пишете да се знае- циганим+нрграмотен- нобразован, с 10 дела на гърба-6тона медна тел зад г.за! Гласувал редовно, безработен, но Оная адвокатката Радост-с радост ще го защити, или болен м...ла ша изкара! Амин!Язък за България-какви цигани отгледа!
 • ЯИзкарайГаноГоведата Говедата
  Отговор
  3 11:08  08.11.17
  Я виж какви живеят в Арбанаси! Измамници-олигарси!
 • Колю
  Отговор
  4 07:24  09.11.17
  Да им се "Оперира " или парализира езика. Изнасилвачите - кастрация +затвора и т.н. по точките от НК. Крадците и убийците в затвора ,но без пръсти на ръцете ,да няма с какво да убива и краде. Продажните проводници на подкупи ,адвокатите, да ги хранят с банкноти по 2 лв всеки ден без друга храна поне един месец белким се наядат и затъкнат най-после. По 10 хартийки на едине.

Напиши коментар:


Публикувай