Last news in Fakti

7 Ноември, 2017 16:06 5 165 4

Мъж издирва нагли крадци. Дава награда

  • крадци-
  • кафе автомат-
  • обир

На 8 март кафе машината на врачанина отново била разбита, а задигнатият оборот бил около 160 лева

Врачанин обяви награда за разпознаването на нагли крадци, разбили кафе автомата му, научи BulNews.bg. Потърпевшият Георги Каменов е разочарован от правораздавателната система и е решил да вземе нещата в свои ръце. Врачанинът търси помощта на хората от града, за да се сложи край на наглите кражби.

В петък през нощта неизвестни крадци разбили кафе автомата на мъжа, който се намира пред фризьорския му салон на Стария пазар. Когато в съботната сутрин Каменов отишъл да отвори салона видял разбитата машина. Въпреки напъните, двамата крадци не са успели да задигнат оборота, но са нанесли значителни щети по автомата.

Мъжът веднага сигнализирал за посегателството в полицията, която предприела издирване на извършителите. Каменов е предоставил на органите на реда видеозаписи от бруталната вандалщина, но не мисли, че виновниците ще си получат заслуженото. Личният му горчив опит показва, че на крадците им се разминава.

На 8 март кафе машината на врачанина отново била разбита, а задигнатият оборот бил около 160 лева. Тогава униформените заловили крадците, пак чрез видеозапис, предоставен от собственика. Срещу апашите било образувано досъдебно производство, но до ден днешен нямат наказание. Каменов е сигурен, че и сега вандалите ще бъдат заловени, но ще им се размине, защото най-вероятно са малолетни или непълнолетни.

„Тези момчета много добре знаят какво вършат. Знаят, че дори да бъдат заловени, ще им се размине. Те са наясно как работи системата и за това ще продължат с безчинствата си. Щетите, които нанасят обаче са големи и ако не им се покаже правия път не се знае до къде ще стигнат като пораснат“, коментира Каменов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    20 0 Отговор
    а оня дето ги простреля с въздушна пушка го съдят, заради хората отишли в 1 сутринта да избират напитка...
  • 2 хан крум

    19 0 Отговор
    за толкова малко не е нужно да се хабиш...но все пак мнооооооооооого си прав...моя съвет....вземаш пушка със стрелички за упояване на животни....набелязваш си един от групата....следиш го известно време...научаваш навиците му...прострелваш го и чакаш да заспи...след това го натоварваш на автомобила....караш го на затънтено място....завързваш го за стол с тиксо....а малко над дланите с медицински маркуч...да поседи така 24 часа а после го пускаш....докторите сами ще му отрежат ръцете.....
  • 3 Нахуй

    2 5 Отговор
    Я ги зном ама нема да кажа
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.