7 Ноември, 2017 14:52 1 087 0

Куриер лъжел, че е отвлечен

  • младеж-
  • търговище-
  • пари

Младежът завлякъл над 3000 лв. служебни пари

Служител на куриерска фирма от Търговище е присвоил над 3 000 лева и инсценирал отвличането си, съобщават от Областната дирекция на МВР.

За по-достоверно 21-годишният мъж дори се е самонаранил.

В понеделник вечер, около 20 часа, мъжът е уведомил ръководството на фирмата, че неизвестни са го отвлекли и заключили в служебния автомобил "Рено Канго" в гориста местност в околностите на Търговище. Управителят на куриерската фирма се обажда на тел. 112 , за да съобщи за отвличането.

След разследване полицията установява, че младият мъж съзнателно е подал неверни данни, за да прикрие извършено от него по-рано същия ден присвояване на сумата от 3 205 лв. Парите са собственост на фирмата.

По случая е образувано досъдебно производство. Срещу служителя ще бъде повдигнато обвинение за присвояване или кражба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА