Last news in Fakti

10 Ноември, 2017 17:09 1 860 3

Закопчаха наркотрио - мъж, гадже и тъща

  • наркотици-
  • тъща-
  • сдвр

Намерената дрога е за около половин милион лева

28-годишен наркодилър, приятелката му и тъщата му са задържани вчера в София с 5 кг марихуана и 1,7 кг кокаин и 10 грама амфетамин. Това съобщи директорът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов на пресконференция в прокуратурата.

Тримата са действали заедно, а дрогата, която са продавали, е с изключителна чистота.

"Ако беше стигнала до улицата, стоката щеше да реализира печалба от близо половин милион лева", коментира Иванов.

Криминално проявеният и осъждан Х. Г., 18-годишната А.С. и майка й - Д.Д., на 44 г., също криминално проявени, са арестувани след получена информация за разпространяване на наркотични вещества в жк „Разсадника”.

При спецоперацията на сектор „Наркотици” при СДВР в жилищата, обитавани от двете жени и мъжа, и в автомобила, ползван от него, полицаите са намерили и иззели множество по пликове с вещества на буци и на прах, тревиста маса, електронни везни, записки, мобилни телефони и други веществени доказателства за престъпната им дейност.

Тримата вече са привлечени като обвиняеми и са им наложени мерки за неотклонение „задържане под стража” за срок до 72 часа. Държавното обвинение ще поиска постоянен арест за триото.

Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Emperorex

    3 0 Отговор
    Сериозен семеен бизнес са имали тези.
  • 2 азззззззззззззз

    1 1 Отговор
    Не са се отчитали на когото трябва и са ги отстранили. Нима някой смята, че нишата ще остане незаета? Следващите вече са вкарани в играта и бизнеса ще продължи с пълна сила. Само пусканици за простоолюдието....

    Коментиран от #3

  • 3 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "азззззззззззззз":

    Така ли желаете да бъде ??? Щом разсъждавате така значи сте доволен !!! Така никога няма да се справим с НАРКОТИЦИТЕ !!!