2 284 3

Задържаха 36-годишен, "зарибявал" малолетни във фейсбук (ВИДЕО)

Провинилият се търсел обмен на материали с порнографско съдържание

Константин Карагьозов

Служители на ГДБОП задържаха 36-годишен столичанин за онлайн сексуална експлоатация на деца, съобщиха от пресцентъра на МВР.

От сектор „Киберпрестъпност“ в ГДБОП са установили, че мъжът е използвал целенасочено ресурсите на социалната мрежа фейсбук за осъществяване на контакти с малолетни момичета, които да склонява и изнудва към участия в порнографски представления, както и за обмен на материали с порнографско съдържание.

По първоначални данни той се е представял с фалшива самоличност на 15-годишно момиче. Така за около три месеца мъжът е добавил в профила си над 1 500 момичета на възраст от 12 до 15 години. Използвайки възрастта на децата и тяхната наивност и доверчивост, Б.И. умело манипулирал своите жертви да изпълняват извратените му желания.

Осъщественият арест е пореден на служителите от сектор „Киберпрестъпност“ в противодействието им срещу онлайн сексуалната експлоатация на деца. През изминалите две седмици ГДБОП и колегите им в регионалните структури проведоха още три операции на територията на страната, при които бяха установени и задържани лица за разпространение на материали, съдържащи сексуално насилие и сексуални извращения с деца на възраст между 1 и 9 години.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 18:15  14.11.17
  Педофил ли е у панделата! Там да мъ разкажат как се играе на майки и бащи!
 • Shmeker
  Отговор
  2 21:31  14.11.17
  Сега трябва ли да сме толерантни?
 • Ивайло
  Отговор
  3 06:19  15.11.17
  Той си няма на идея какво го чака в централния ще бъде бит навсякъде по всяко време гаврен и ще му се иска хиляди пъти да умре...

Напиши коментар:


Публикувай