14 Ноември, 2017 19:35 1 377 11

Пуснаха Лазар Влайков под гаранция от 8000 лв.

  • виноградец-
  • лазар влайков

Името на Влайков нашумя преди пет години

Пуснаха Лазар Влайков под гаранция от 8000 лв. - 1

Съдът в Пазарджик промени мярката за неотклонение на бившия председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков от домашен арест на гаранция, съобщи бТВ.

Влайков беше задържан и обвинен, след като на детски празник с неговия пистолет беше застрелян собственик на ресторант в село Виноградец.

Гаранцията, определена от съда, е 8000 лева.

Името на Влайков нашумя преди пет години, след като намушка с нож случаен гражданин след пътен инцидент.

След инцидента във Виноградец се оказа, че той е замесен в още няколко случая на агресия.

Бивша общинска разказа, че синът ѝ е бил пребит от Влайков през февруари 2008 г.

Родителите на друг мъж разказаха, че е и той е бил пребит от обвиняемия преди три години след конфликт със служителка във винарна на Влайков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расулюлах

    15 1 Отговор
    Готов да ръга и убива....сега вече тиквата ше го направи я посланник я консул нейде на сладка длъжност далече от погледите на жертвите си..верен на партията и бащицата лидер
  • 2 а има ли учудени ?

    19 1 Отговор
    Герберастите изчакаха да спре да се шуми около случая и си го пуснаха по живо по здраво, типично !
  • 3 Гето

    12 1 Отговор
    Ми нали е от ГЕРБ! То кво да стане друго? Ехххх пропаднала държава сме! Престъпник ли си, щом си от ГЕРБ няма проблем, няма да лежиш!
  • 4 Дедо Серги

    9 0 Отговор
    Този селски терикат вартел чужди пари и си повярвал, като много други. Лесно може да се изтрие паразита и то за по малко от 8 Бона.
    Сега е ловен сезон и си седи дома, че с тия стари пушки бая сакатлъци стават....
  • 5 END OF ALL HOPE

    8 0 Отговор
    РАЗРЕШИТЕЛНОТО ЗА ОРЪЖИЕТО ВЗЕХТЕ ЛИ МУ???ЛОВНАТА ПУШКА, ПИСТОЛЕТА???ИМА СИ ВРЕМЕ И РЕД ЗА ВСИЧКО И ВСЕКИ!ЛОША УСЛУГА!И КАКВО ПО-НАТАТЪК?КАК Е МАЛКИЯ СТРЕЛЕЦ?ИДВАТ ПРАЗНИЦИ, ПАТАКЛАМА, СТРЕЛБА, КЮТЕК И...НОВА ЖЕРТВА!СКОРО, МНОООГО СКОРО...
  • 6 Учуден

    12 0 Отговор
    Аз съм учуден.Как е възможно български съд да мъчи човека с домашен арест толкова време.Знаете ли през това време колко човека са останали небити,ненамушкани,незаплашени?
  • 7 КРЪСТНИКА

    7 0 Отговор
    ДРАГИ ЧИТАТЕЛИ.. ВСИЧКО Е МНОГО ПРОСТО ГАРВАН НА ГАРВАН ОКО НЕ ВАДИ.. АМА КАКВО СТАВА... ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В АМЕРИКА СЕГА.. А СЕГА В БЪЛГАРИЯ АКО ИМАТ КУРАЖ ХОРАТА ОТ ВИНОГРАДЕЦ ТРЯБВА ДА СМАЖАТ ТАЗИ ДИВОТИЯ И БЕЗОЧИЕ... ТЕ НЯМА КАКВО ДА ГУБЯ ВЛАЙКОВ Е НА СВОБОДА ЗА 8000 ЛЕВА ТОВА Е ЖИВОТА НА БАЩА ИМ.
    И ЗА ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ МАГИСТРАТИ,КОЙТО НЕ ПРИЛАГАТ ЗАКОНА.. ГОСПОД ГЛЕДА НО НЕ ЗАБРАВЯ... ЗАТОВА СТЕ НЕЩАСТНИ ДРАГИ МАГИСТРАТИ
  • 8 некойси

    4 0 Отговор
    Поредното доказателство за политически чадър над престъпниците в България.
  • 9 Патриот

    3 0 Отговор
    Предният път наръгал човек, днес убил. Типичен представител на ГЕРБ. Още обаче е на свобода. Типичната работа за нашата правосъдна система. БРатя Галеви също.
  • 10 бай село

    3 0 Отговор
    Така е в демократична България , което не става с пари , става с много пари и власт! Който няма пари, е грешник ,и духа супата! Справедливост могат да раздадат само близките на убития и пострадалите от Влайков, и то за много по малко от неговата гаранция! Не разчитайте на Българския съд , вземайте нещата в собствените си ръце , иначе ще бъдем вечни жертви.
  • 11 Имам желание

    0 0 Отговор
    Пак ще гласувам за Вас.