Last news in Fakti

15 Ноември, 2017 09:03 1 451 7

Адвокатът на Йоан Матев: По оръжието няма негови отпечатъци

  • йоан матев-
  • убийство-
  • борисова градина

„Показанията, които е дал братът на Йоан Матев, не са събрани по коректен начин”, каза в предаването „Часът на Милен Цветков” адвокатът на обвиняемия Йоан Матев – Стоянка Маркова.

Относно намереното оръжие тя заяви, че то е намерено повече от 2 години след убийството. „По него няма никакви отпечатъци от Матев. Това е много странно”, добави тя. По думите й има два профила на ДНК на лица от женски пол, за което не се говори никъде.

„Именно установяването на тези лица може да доведе до обрат в делото. Може да има друго лице, което е извършител на деянието”, каза още Маркова. Адвокатът на Йоан Матев заяви, че има данни, че на мястото, на което е извършено престъплението, Игнатов, заедно с приятелката си и други приятели, са се събирали ежедневно.

„В документите по делото има засегнат и любовен триъгълник между Георги, неговата приятелка и трето лице. Това не е разследвано в цялост. Не е установено другото лице, с което са били в конфликт. Този човек не е установен, разпитан и не се знае какво е неговото алиби”, обясни тя.

Припомняме, че във вторник съдът реши да остави Йоан Матев за постоянно в ареста. Той е подсъдим за убийството на 15-годишния Георги в Борисовата градина. Адвокатът на Йоан Матев нарече делото тенденциозно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    12 0 Отговор
    Почна се с адвокаатските номера. Отпечатъци нямало, свидетели нямало, не били събрани доказателствата по установения ред. Пропуски в раследването , записа от камерите бил лош и нам ко си и нам що си. Една сопа на тези ненаситни адвокати. Оня Марковски ли Какъв беше пуснал гуша като коледник . То съда кучета го яли.
  • 2 MasterBoy

    4 0 Отговор
    Това дело ще се превърне в уникален цирк...
  • 3 Киро

    7 0 Отговор
    То кое дело не е...
  • 4 бббббб

    5 0 Отговор
    И най -големия будала гледа филми .Всички знаем как не се оставят отпечатъци.Затова да нени разправя приказки от Шехерезада.
  • 5 Уйо

    3 0 Отговор
    ...много деца бяха погребани или увредени завинаги...и всеки път един и същи СЪДЕБЕН ФАРС...в България цари Абсолютна БЕЗНАДЕЖНОСТ,...ЩОТО НЕ СМЕ ГИ ПОДКАРАЛИ С КАМЪНИ....!!!!
  • 6 Vasik Atanasova

    1 1 Отговор
    АЗ ПЪК ЧУХ ЧЕ ГО ПУСКАТ
    ЗАЩОТО ИМАЛО ДАВНОСТ И Е МИНАЛО МНОГО ВРЕМЕ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО
    ТРАГЕДИЯ !!!
  • 7 Спиро

    0 0 Отговор
    Съдебната ни си стена е в такова състояние, че и най-скапаният адвокат може да вкара всяко дело в задънена улица, та ако ще извършителят да е още с кръв по ръцете.
    Тук изглежда нищо друго няма значение. Няма значение, че от момента на убийството тоя тип тотално променя навици и външност, напуска училище, казва на брат си, съучениците и преподавателите му го разпознават и престъпно си мълчат..... нищо няма значение, а само това, че някаква малоумна адвокатка носи вода от 10 кладенеца за да измисли нещо небивало.
    Срамота за България.