932 7

Адвокатът на Йоан Матев: По оръжието няма негови отпечатъци

Мартин Христов

„Показанията, които е дал братът на Йоан Матев, не са събрани по коректен начин”, каза в предаването „Часът на Милен Цветков” адвокатът на обвиняемия Йоан Матев – Стоянка Маркова.

Относно намереното оръжие тя заяви, че то е намерено повече от 2 години след убийството. „По него няма никакви отпечатъци от Матев. Това е много странно”, добави тя. По думите й има два профила на ДНК на лица от женски пол, за което не се говори никъде.

„Именно установяването на тези лица може да доведе до обрат в делото. Може да има друго лице, което е извършител на деянието”, каза още Маркова. Адвокатът на Йоан Матев заяви, че има данни, че на мястото, на което е извършено престъплението, Игнатов, заедно с приятелката си и други приятели, са се събирали ежедневно.

„В документите по делото има засегнат и любовен триъгълник между Георги, неговата приятелка и трето лице. Това не е разследвано в цялост. Не е установено другото лице, с което са били в конфликт. Този човек не е установен, разпитан и не се знае какво е неговото алиби”, обясни тя.

Припомняме, че във вторник съдът реши да остави Йоан Матев за постоянно в ареста. Той е подсъдим за убийството на 15-годишния Георги в Борисовата градина. Адвокатът на Йоан Матев нарече делото тенденциозно.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Будалата
  Отговор
  1 09:13  15.11.17
  Почна се с адвокаатските номера. Отпечатъци нямало, свидетели нямало, не били събрани доказателствата по установения ред. Пропуски в раследването , записа от камерите бил лош и нам ко си и нам що си. Една сопа на тези ненаситни адвокати. Оня Марковски ли Какъв беше пуснал гуша като коледник . То съда кучета го яли.
 • MasterBoy
  Отговор
  2 09:14  15.11.17
  Това дело ще се превърне в уникален цирк...
 • Киро
  Отговор
  3 09:33  15.11.17
  То кое дело не е...
 • бббббб
  Отговор
  4 10:03  15.11.17
  И най -големия будала гледа филми .Всички знаем как не се оставят отпечатъци.Затова да нени разправя приказки от Шехерезада.
 • Уйо
  Отговор
  5 18:18  15.11.17
  ...много деца бяха погребани или увредени завинаги...и всеки път един и същи СЪДЕБЕН ФАРС...в България цари Абсолютна БЕЗНАДЕЖНОСТ,...ЩОТО НЕ СМЕ ГИ ПОДКАРАЛИ С КАМЪНИ....!!!!
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  6 05:42  16.11.17
  АЗ ПЪК ЧУХ ЧЕ ГО ПУСКАТ ЗАЩОТО ИМАЛО ДАВНОСТ И Е МИНАЛО МНОГО ВРЕМЕ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ТРАГЕДИЯ !!!
 • Спиро
  Отговор
  7 09:32  19.11.17
  Съдебната ни си стена е в такова състояние, че и най-скапаният адвокат може да вкара всяко дело в задънена улица, та ако ще извършителят да е още с кръв по ръцете. Тук изглежда нищо друго няма значение. Няма значение, че от момента на убийството тоя тип тотално променя навици и външност, напуска училище, казва на брат си, съучениците и преподавателите му го разпознават и престъпно си мълчат..... нищо няма значение, а само това, че някаква малоумна адвокатка носи вода от 10 кладенеца за да измисли нещо небивало. Срамота за България.

Напиши коментар:


Публикувай