1 206 3

8 г. затвор за мъж, блудствал с 10-годишната си дъщеря

Той принуждавал децата си да гледат порноклипове

Светослава Ингилизова

8 години лишаване от свобода при строг режим ще изтърпи 36-годишният Кенан Мустафов, след като на 14 ноември тази година Върховният касационен съд потвърди постановената ефективна присъда и тя влезе в сила.

Осъденият Мустафов е бил признат за виновен и от трите съдебни инстанции за извършени блудствени действия като продължавано престъпление с родната си 10-годишна дъщеря, както и за склоняването на малолетните си син и дъщеря да гледат порноклипове със сношения между лица от различни полове.

36-годишният баща използвал отсъствието на съпругата си и изградената подчиненост у децата към него.

Първоначално състав на Търговищкия окръжен съд го осъдил на 10 години и 6 месеца лишаване от свобода при строг режим. Апелативният съд във Варна намалил наказанието му на 8 години лишаване от свобода. С решението си Върховния касационен съд потвърдил присъдата на въззивната инстанция.

Бащата-насилник ще изтърпи ефективна присъда при строг режим в плевенския затвор. От началото на досъдебното производство срещу него той е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“, като срокът на първоначалното задържане ще бъде приспаднат от наказанието.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 15:40  16.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Я изкарай Гано
  Отговор
  2 18:27  16.11.17
  Тъкмо да навърши пълнолетие чавето - 10+8=18. :) Тоя е за Холивуд, всички анимационни русалки от Дисни чанъл ще изтормози!
 • Бойко
  Отговор
  3 15:08  17.11.17
  Типичен циганин.

Напиши коментар:


Публикувай